4
  • Szefmester
    #4
    Ok.

    Magyarázd el akkor hogy mi is történik. Mert szép anyaoroszhonban börtön járt azért ha valaki azt mondta háborúznak ukrajnával, mert nincs háború, és a háború az féknyúz.

    Elfajult a hadgyakorlat, de nincs háború.

    Akkor mi a fene van? Ha valaki kimondja hogy a ruszkik támadtak akkor az álhír? Ha nem értesz ezzel egyet, akkor meséld el részletesen kifejtve hogy mégis mi történik!

    De nyugodtan kifejtheted azt is -szívesen megérteném- hogy a hétvége óta miért árasztja el az fb falam a fidesz által fizetett "civil" hirdetések sora ahol kb annyi a különbség a tartalom mögött, mint amikor egy iskolában kapnak egy házit a gyerekek, miszerint olvassanak el egy novellát és írjanak belőle egy max fél perces prezentációt... Ugyanazt fogja mind elmondani, csak kicsit más szavakkal... És "meglepő" módon mind a kormány propagandaminisztérium által kitalált mantrát tolja...

    Az ellenzék nem békepárti stb... Miért? Mert nem akarják hogy az ukránok feltétel nélküli fegyverletételt hajtsanak végre és területeket veszítsenek egy agresszorral szemben? Elfeledkeztek ezek a nyomik Trianonról ami miatt máig vernyákolnak?
  • Armagedown
    #3
    Minden fake newsnak számít, amivel ők nem értenek egyet
  • Tetsuo
    #2
    Szimpla oroszellenesség, függetlenül az "információ" helyességétől.
  • Kissssss0 #1
    "Ukrajna és hét másik közép- és kelet-európai ország"

    közben a saját agit propi gyáruk az mehet 24/7 időben, ennek köze nincs a hamis hírek elleni küzdelemnek.