14
Smalland
  • Ironman2
    Csókolom! Kijött a teljes játék! Tetszik ámuldozni!!!

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2024.02.16. 00:42:41
  • Ironman2
    Szerverfájlok megjöttek,igy lehet indítani G-portalon dedicated szerót!!
  • Ironman2
    Méheket lehet befogni,meg repkedni velük,egész jól néz ki!
  • Ironman2
    Hogyan jutok el én idáig,amikor még ki se tudok mozdulni jóformán a starthelyemről.Bár szerintem valami trükk van hogy fennt kell maradni,mert ahogy lelépek az útra,vagy 5 hangya 2 mp alatt szét is szed.Vizet se találtam még.
  • Ironman2
    Az első nagy update tartalmakkal együtt megérkezett.Még brutálisabb lett a game:

• CS@
    A Grounded –et amikor X -en bekerült a GamePass –ba, akkor leszedtem, de kb. 1-1.5 óra után töröltem, úgyhogy azzal a játékkal kapcsolatban a véleményem egyáltalán nem mérvadó, de én ott úgy éreztem magam, mintha a „Drágám a kölykök összementek” –ben lennék.
    A Smallands –ban ezt egy pillanatra se éreztem. Ez nekem inkább egy fantasy, ahol egy kicsi „Tündér” vagy, aki a körülötte lévő világhoz képest kis méretekkel van megáldva.
    Ha esetleg Valheim –eztél, akkor ez a játék szerintem borzalmasan hasonlít arra, csak egy teljesen más világban és egy picit egyszerűbbre véve.
  • hapi
    Valaki aki játszott a Groundeddel össze tudná nekem hasonlítani?
  • Nomad90Hun
    Én is beleöltem most pár órácskát, jól összehegesztett kis cucc azt kell mondjam. Van benne nehézség is ami harcokat illeti, mert minket egy darab ugrópók is úgy lehentelt ismerőssel, hogy csak pislogtunk, amikor meg 3-4 hangyával esetleg vegyesen még mellé 1-2 darázzsal hasonlóval is kell harcolni nem épp egyszerű, de kivitelezhető. Az építés nekem tetszik, van egy olyan érzésem Diablo 4-ig elleszek ezzel.
    Javasolnám, hogy mivel 10 fő lehet együtt lehet nem ártana összeállni van egy olyan érzésem kelleni fog bandázni.
  • Ironman2
    Arra kell vigyázni hogy a program,mindig az utolsó spawnhelyről fog indítani minket,tehát,ha elkalandozunk,és kilépünk a játékból,akkor az ágyunknál találhatjuk magunkat kezdéskor.Amíg nincs ágy,addig meg a starthelyszínről.Szép nagy a barlang az eéején,elbűvölő látvány.
    Érdemes bázist lerakni mondjuk az elején egy fára.Földre ne is nagyon,mert itt a hangyák ellenségek,és sok bogár mászkál a földön.Tündérek amúgyis a fákon alszanak :) Vizet nem lehet inni,ahogy idáig kivettem,de kajákat találtam az elején tálcákon,és a nagy gombákat is fejszével kicsapkodtam,az most egy darabig elég lesz.A kalapács itt is az épitkezést jelenti,külön menü nyilik meg,és külön öröm,hogy nem mindent kapunk meg az elején,csak ha craftolunk,vagy találunk cuccokat,akkor kapjuk az új lehetőségeket.Várom az első bázisomat,jó hatalmasak a fák,élvezet lesz repkedni köztük.A tamelésről még nem tudok semmit,hogy melyik állatokat lehet megszelidíteni.
    Pár kép,amit most lőttem igy hirtelen:

• Ironman2
    Nemtudom,de van 4 főboss már most,mint az ARK-ban,és 2 al-boss.4 állatot lehet már meglovagolni (repkedni),vannak óriás megmászható fák,amikre lehet épitkezni is,és kedvencem a grapple hook,itt is jelen van.Arra kiváncsi leszek majd.Nemsokára jön egy nagy patch,valamikor tavasszal,jövőben meg pvp is lesz,új bossokkal.
  • Anonymusxx
    Amúgy vajon lesz benne valami főküldi vagy ending ?
  • Ironman2
    Egy kis help,a V megnyomásával,megsúgja hol vannak lootok a környezetben.Mondjuk ez elég nagy könnyítés a játékban,jobb a felfedezés öröme szerintem.
  • Ironman2
    Persze csak kipróbáltam,mert az ára miatt vettem meg,azért nem mindegy hogy még rákerül 6 nap múlva jópár euró.Elég biztató a játék,a Grounded hangulatos,ez komolyabb,és jópofás.Olyan mintha egy tündérvilágba kerültünk volna.Kicsi elfeket kell irányítani a játékban.Körülöttünk minden hatalmas,a legegyszerübb tárgyak is

roadmap
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.03.29. 18:35:11
  • Ironman2
    Csak pár órája látott napvilágot ez az új open world survival game.Elsőre nagyon hasonlít a Grounded-re,aztán majd megtapasztaljuk,hogy ez merőben más játék,inkább egy mmo-ra hajaz a legjobban,de itt is megvannak ugyenezen funkciók,amik kellenek egy ilyen játékhoz.Craftolás,bázisépítés.állatok szeliditése,és használata!! ,milliónyi küldetések,rengeteg npc,még majd jönni fog egy rakattal,mivel ez is early acces.Kipróbálni érdemes,most még olcsó is 10 százalékkal április 5-ig!
    Szóval lehet az állatokkal röpködni,ugrálni a szöcskével,a többinek nemtudom még a funkcióját.Az igazi döbbenet a zene,hangok,és a legnagyobb szenzáció a grafika benne.Akik ezt megalkották,le a kalappal előttük,még nekem is tátva maradt a szám! Vegyétek meg,van benne co-op,gondolom később lesz dedicated szerver is.

Steam link
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.03.29. 18:20:20