11
 • Tetsuo
  #8
  Mégha egy indie játék lenne valami kezdő csapattól, de a Diablo néven már hatalmasat kaszálva, komoly rutinnal erre a förmedvényre volt képes a Blizzard. Szégyen.
  Persze még alakulhat, szokásosan csúsztatva a megjelenést, de csodát nem várhatunk.
 • Kancsalborz
  #10
  Akkó' tudod mit ?
  Igazad van...XD
 • Tetsuo
  #7
  Az izometrikus nézet, a szegényes, gyakran ismétlődő egyszerű mintájú környezet, a hasonlóan primitív mozgás nem lehet kifogás semmilyen játékstílushoz 20023-ban. (16. perctől gameplay)


  Ellenben egy 7 évvel ezelőtti gameplay a Witcherből:


  .


  Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2023.03.06. 11:33:43
 • Tetsuo
  #5
  Teljesen lényegtelen a vaskalapos kategorizálásod, a nerd gamer tudálékosságról nem is beszélve. A legtöbb vásárló igenis a Witcherhez fogja hasonlítani. Különben is miért ne lehetne ahhoz a (nem csak grafikai) komplexitáshoz hasonlítani?
  A Witcher 3 szerintem nem tökéletes játék. Tele van játékmeneti hibával, túl repetitív stb., mégis egy etalonná vált az ARPG-k között - megkerülhetetlenül. Egy küszöböt határoz meg, amit ezután bármely ARPG vagy megugrik (esetleg megközelít) vagy nem.
 • Kancsalborz
  #5
  Lehetne hogy kihagyjuk azt a szokásos részt, ami ilyen esetekben 99,9%-ban lejátszódik minden internetes fórumonon bármely témában, hogy ahelyett hogy azt mondanád pl: "ja, most tenyleg hülyeségeket irtam", vagy "rosszul fogalmaztam, nem ezt akartam írni" -mert egyébként ez személyed értékéből semmit nem vonna le, mindenkivel előfordul, velem is, mással is, inkább beírsz még huszonötezer f@szságot, csak hogy magad előtt védd azt amit egyébként kár, mert nem lehet? ;)

  Sem grafikai, sem stílusbeli, sem játékmenetbeli aspektusban nem állja meg a helyét az "összehasonlításod"

  Nemhogy almát körtéhez hasonlítasz, inkább almát tekerőlanthoz...

 • Tetsuo
  #2
  Ökörség az lenne, ha valaki azt mondaná, az új Diablo folytathatja a grafikai fejlesztések kihagyását, mivel a játékosok egyáltalán nem hasonlítják olyan etalonokhoz, mint a Witcher 3.
 • Kancsalborz
  #2
  "Minecraftos pixelhalmaz", meg a "Witcher 3 ellen kell felvenni a kesztyűt" ???

  Még jó hogy a Szaturnusz keringési periódusát vagy a BKV menetrendjét nem hasonlítottad össze vele...
  Kb. ezeknek is annyi közük van a Diablo-hoz.


  Nem egyszerűbb azt írni hogy "engem nem érdekel a game" vagy "nem szeretem ezt a játékot" ha már véleményezni akarsz,(amivel természetesen semmi bajom nincs,;szíved joga) mint ekkora ökörségeket ?

 • Tetsuo
  #1
  A Diablo mindig a "cinematic scene"-ekkel jött, a játék meg repetitív, minecraftos pixelhalmaz. Régen könnyű dolguk volt, de most látványban, játékmenetben a már koránt sem új Witcher 3 ellen kell felvenni a kesztyűt.
  Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2023.02.23. 18:04:10