Kuba mellett elmegy a világ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez igy elég egyértemü kijelentés ugy közel 50 éves technologiai lemaradást látva az orságba.
Elég ha csak a kocsikat nézzük, ha jol tudom akkor nincs is nagyon ujabb auto 1980asnál akkor miköl gondolja bárni is, hogy nincs lemaradva vagy hogy ezt majd egy pillanat alatt behozza.
Mondjuk nekunk azért sikerül visszafelé, akkor lehet ,hogy müködik a másik irányba is ott ahol jol csinálnák.
Elég ha csak a kocsikat nézzük, ha jol tudom akkor nincs is nagyon ujabb auto 1980asnál akkor miköl gondolja bárni is, hogy nincs lemaradva vagy hogy ezt majd egy pillanat alatt behozza.
Mondjuk nekunk azért sikerül visszafelé, akkor lehet ,hogy müködik a másik irányba is ott ahol jol csinálnák.
Ne viccelj. Kiváló természeti erőforrásaik vannak. Nagyon jó fekvésű ország.
A fo gond, hogy nem nagyon akarjak elfogadni a kinai tamogatast. Pedig Kina ahogy adott uj buszokat, ugy szivesen adna szelessavu internetet es egyebb infrastrukturalis mega beruhazasokat is, ha Kuba cserebe megengedne a kinai katonai jelenletet a szigeten.
Viszont a kubai vezetes jol lathatoan szeretne kimaradni az USA-Kina konfliktusbol. Mindenesetre az, hogy a ketszer annyi felhasznalo hatasara felere csokkent az amugy is keskeny savu internet hozzaferes nem akkora gond, hogy megerje ezert barmifele katonai konfliktust bevallalni. Foleg most, hogy mivel az USA-nak van eleg baja, ezert beken hagyja Kubat.
Viszont a kubai vezetes jol lathatoan szeretne kimaradni az USA-Kina konfliktusbol. Mindenesetre az, hogy a ketszer annyi felhasznalo hatasara felere csokkent az amugy is keskeny savu internet hozzaferes nem akkora gond, hogy megerje ezert barmifele katonai konfliktust bevallalni. Foleg most, hogy mivel az USA-nak van eleg baja, ezert beken hagyja Kubat.
"Egy öt gigabájtos film letöltése az Amerikai Egyesült Államokban alig több mint 5 percbe, míg Kubában 3,5 órába telik. "
Akkor 2 megabit kb elég egy közepes 720p streamre valós időben.
De gondolom úgy működik hogy éjszaka többször tíz megabit nappal meg leáll.
Akkor 2 megabit kb elég egy közepes 720p streamre valós időben.
De gondolom úgy működik hogy éjszaka többször tíz megabit nappal meg leáll.
A
Sokmindent nem tudnának eladni, mert semmilyük nincs. Olcsó élelmiszeren kívül semmit nem csinálnak már. Nincs kutatás-fejlesztés, nincs nyersanyag. A '80-as években azért volt itthon narancs meg banán mert a "baráti" kuba mással nem tudott fizetni, szállítani meg kellett, mert Moszkvából szóltak.
1959 óta bezárkózva élnek. Mivel jó idő van így nem fagynak meg, és nem halnak éhen. Ezért nem lesz észak-korea, de egyébként majdnem ugyanaz.
Autóból is régieket pofozgatják ameddig lehet. Kalóz dvd piac is virágzik náluk. Nyugaton kukázott szarokat pofozgatják. Lehet így is élni. Kutatás-fejlesztésben való részvételre esélye sincs kubainak. Van 1db egyetemük ahol tanítanak is, az is agrár egyetem.
Ha valaki külföldre megy dolgozni (pl sportoló) akkor az állam egyedileg meghatározza mennyit tarthat meg a fizetéséből.
Utoljára szerkesztette: grobs, 2023.02.15. 11:43:25
1959 óta bezárkózva élnek. Mivel jó idő van így nem fagynak meg, és nem halnak éhen. Ezért nem lesz észak-korea, de egyébként majdnem ugyanaz.
Autóból is régieket pofozgatják ameddig lehet. Kalóz dvd piac is virágzik náluk. Nyugaton kukázott szarokat pofozgatják. Lehet így is élni. Kutatás-fejlesztésben való részvételre esélye sincs kubainak. Van 1db egyetemük ahol tanítanak is, az is agrár egyetem.
Ha valaki külföldre megy dolgozni (pl sportoló) akkor az állam egyedileg meghatározza mennyit tarthat meg a fizetéséből.
Utoljára szerkesztette: grobs, 2023.02.15. 11:43:25
Lenne love. Eladnak mindent is. Felvesznek brutál hiteleket majd olcsón dolgoznak a külföldi befektetőknek. Ennyi kell a gyors nethez.
komoly hely...én már 1998-ban neteztem.