7
  • Sir Cryalot
    #7
    The minister promises to "do everything" to reduce immigration
    Published 7 December 2022 at 14.07

    Migration Minister Maria Malmer Stenergard (Moderates) now states that she will "do everything necessary" for Sweden to have a reduced immigration.

    Maria Malmer Stenergard comes up with the outcome in an interview with Dagens Nyheter.

    - I am well aware that we are perceived as very harsh, but I would say that this policy is necessary if you really want to be humane towards those who have come here but have not really entered society, she tells the newspaper.

    https://www.dn.se/sverige/ministern-beredd-att-gora-allt-for-att-minska-invandringen/


    Nem igazán láttam olyan európai kutatást se amiben ne bukkantak volna fel "token" nevek, nagy a kontraszt kilencvenes évekhez meg évezredfordulóhoz képest a minőségről ne is beszéljünk.
  • Sir Cryalot
    #6
    Svédország egy érdekes állatorvosi ló mert ott azzal lehetett választást nyerni hogy kevesebb új szavazó legyen, és most el is hangzott egy női minisztertől a hangzatos ígéret hogy minden meglesz téve. Nem is értem hogy hogy működhetett ez az új szavazós séma, de amerikában ettől szerintem nem fognak már eltérni és nem is igazán várható. Néztem nemrég hogy mi ott egy menő "suburb" pl. Texas legmenőbb suburbjában IS indiai polgármester van.
  • kvp
    #5
    Igen, a filmben megjelenitett vilag a jelenlegi amerikai es EU-s vezetoseg celja. Minusz a forradalmarok, mert oket (a feher kozeposztalybelieket) mar az USA elnoke is belfoldi terroristaknak nevezte a legutobbi kampanybeszedeben.

    Egyebkent a kombinalt szemelyigazolvany es digitalis tarca az kb. ugy mukodne mint ma a szemelyi es a szep kartya, tehat digitalis jegybanki penzzel, amit csak arra kolthetunk el amire adtak es csak a megadott ido intervallumon belul (az idoben fel nem hasznalt penz elveszik, megtakaritani nem lehet belole). Ennek bevezetese az EU egyik kiemelt projektje, de egyelore csak az euro regioban. Ha ez kotelezoen telefonon fut az azert jo, mert az emberek foldrajzi pozicioja is ismert es ezt az ember csak a szemelyi igazolvanya es minden penze otthonhagyasaval tudja kikapcsolni. (ha ekkor igazoltatjak, akkor pedig rogton be is viszik)

    ps: Plusz ugyebar ha csak digitalis penz van, akkor egy tuntetonek sokkal konnyebb letiltani a teljes vagyonat, hogy meg ennivalot se tudjon venni. Ezt alkalmaztak nemreg Kanadaban is a kamionos tuntetesen resztvevokkel, illetve az oket otthonrol tamogato emberekkel szemben. Az EU szamara ez egy nagyon jo rendfenttartasi eszkoz lenne. Ki is akarna tuntetni vagy akar csak velemenyt nyilvanitani, ha tudja, hogy utanna egy filler nelkul marad es meg a lakhelyet is elvsztheti. (plusz ilyenkor nyugaton elviszik a gyerekeket allami gondozasba, amig a szulonek nem all helyre az anyagi helyzete, azaz az allam nem iteli eleg jo allampolgarnak, felteve hogy ezek fenyeben meg barki hajlando megkockaztatni, hogy alkalmazza)
  • M2 #4
    Mert most nem így van...
  • Sir Cryalot
    #3
    Na jön a Demolition Man :D


    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2022.12.08. 19:22:32
  • end3
    #2
    Természetesen a digitális pénztárcánkban nem csak mi "turkálhatunk". A G-n, FB-n kívül mindenki más. De a legfontosabb, Brüsszel is! (Napi rendszeres "értékelés" lesz, hogy aktuálisan, - akár 100 helyen a világban, - "mennyit érünk".)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2022.12.08. 14:28:19
  • Ellaberin
    #1
    Annyi digitális plasztikunk van már így is...Természetesen a hangzatos "Majd egy lesz és kivált mindent" IS helyet mindenre egy. Útlevélnek, forgalminak meg külön papíros.
    Értékelhető az irány, de ha az EU-s jogalkotási ütemet nézzük 2050-re lesz egységes, mindennek megfelelő ajánlás és már a tagállamoknak csak abban kell megállapodniuk, hogy ki és hogyan fogadja el ;)
    Utoljára szerkesztette: Ellaberin, 2022.12.08. 12:32:01