4
 • Macropus Rufus
  #4
  azért van olyan vas amiben nem is hallod a menetzaj, még nagy sebesség esetén sem olyan vészesen. Mondjuk ilyen a Rolls Royce vagy esetleg a Lexus bizonyos modelljei.
 • csulok0000
  #3
  Mert az autókba olyan fontos a tökéletes hangminőség... Milliárdokat is lehetne rá költeni, akkor sem ér többet mint egy olcsó kínai elemes rádió, mivel az autók menetzaja miatt am is elvesznek - nem csak - a részletek :(

  Persze nem árt ha a rendszer kellő dinamikával rendelkezik a mély hangokhoz, de ott sem kell túl nagy elvárásokat támasztani. Ha igazán minőségi zenét akarunk, akkor egy szigetelt szoba, jól behangolt rendszerrel az igazi.
 • kvp
  #2
  Igen, ahogy nezem ez egy piezo hangszoro, ami a recsegos-ureges belso burkoloelemeket hasznalja hangvodornek. Ha a paneleket direkt ehhez tervezik, meg akar hasznalhato hangja is lesz. Nem jo, de egy szokol radio tudasat azert biztosan hozza.
 • Ellaberin
  #1
  Gondolom olyan csodálatos basszusa van, mint egy pléh fedőnek, magasa lehet jó, mivel 99,99%, hogy piezó hangszóró.

  "exciter technológiát alkalmazták, amely a rezgés révén 3D-s, magával ragadó hangélményt" és hangzatos néven - belekeverve a 3D varázsigét - el is adnák a kb piezo-elektromos hangszórókat új találmánynak...
  Azért feltenném még a keresztkérdést: Melyik hangszóró nem a rezgések révén működik?