4
 • Ellaberin
  #4
  Gondolom nem akarnak egy katonai drónról minden adatot kiadni még csak megközelítőleg sem, már ha a piacon is értékesíteni akarják. Ala mielőtt minden paraméterét lekopizva hamarabb jelenik meg féláron a feketepiacon.

  Amúgy nekem kicsit a HL2 igazoltató drónjai jutottak róla eszembe. Illetve az, hogy már mióta használhatják a különböző fajtáikat valódi bevetéseken, ha most már hivatalosan is piacra lépnek velük.
 • kvp
  #3
  Azert felrakhattak volna egy eles teszt anyagait is, a video nagyresze ugyanis gyenge photoshop, belertve a repulo dronos jelenetek nagyreszet.
 • Sir Cryalot
  #2
  Vagy inkább jobban adaptálódnak fiatalok a szir szar displayekhez amikkel ezeket a viewer-jeiket telipakolják és amihez egyébként nem is lehetne ( csak úgy mint ahogy CRT-ről irodai LCD-re "sikerült" átállni és meglátszik játékokon hogy mekkora "átéléssel" megy a játékfejlesztés az irodában).
 • Cat #1
  Néztem régen pár drónverseny videót, pl. egy mélygarázsban, oszlopok között szlalomoztak eszméletlen sebességgel, külső szemlélőnek teljesen élvezhetetlen, nem látni belőle semmit. A végén arról beszéltek a 16 éves gyerekek, hogy már kiöregedőfélben vannak, mert a 13 éveseknek sokkal jobbak a reflexeik.