8
  • rebekakocsis
    #8
    Ó, te aranyszájú, te....
  • Tetsuo
    #7
    Ne magadból indulj ki. A mosogatás sosem volt az én dolgom. Ribikekocsis témához nem szól, csak szapul másokat. Kulturálisan vagy genetikailag csak ehhez ért? Könnyen lehet.
  • rebekakocsis
    #6
    Mondja aki Angliában mosogat(ott).... szánalom
  • Tetsuo
    #5
    Te a zsebedet nézed, egy honpolgár gondol a jövőre és a szuverenitásra is.
    Nem azt mondom, hogy a britek jól tették, hanem azt, hogy a gazdaságnál bizonyos érdekek előbbrevalók.
    Régen még nagyon sok nép bevállalta volna, hogy 1-2 generációnak rossz lesz, de a következőknek így biztosítják a fennmaradást. Ma ilyen nincs, ma egy családban is ritkán hoz valaki áldozatot a gyerekei iránt.
    A Brexitet nem önmagában kell nézni, hanem együtt a bevándorlással és a világ folyamataival. Ennek fényében teljesen felesleges volt "megvédeni" magukat Brüsszel befolyásától, hiszen eleve alárendelt szerepük van Amerikával, a zsidósággal kapcsolatban. Minderre rájön az (ezektől nem független) teljesen idegen kultúra nagymértékű beáramlása, ami miatt végül is elvesztik identitásukat és múltjukat, ergo az angol és a többi brit elveszik. Egy globalista katyvasz lesz paki elnökkel stb.
    Az odatelepülő külföldiek is elveszítik identitásukat, gyökereiket. A valódi hagyományok minden oldalon eltűnnek, globalista polgárok, mindent pénzzel számoló konzumidióták, illetve csak a kultúrák szürke masszája marad, és ezt hívják sokszínűségnek.
  • lipovics
    #4
    Pontosan.
    Brexitnél nagyobb butaságot régen követtek el Európában.

    Itt élek 11 éve. 5 éve léptünk ki, semmi sem lett jobb, de minden kicsit rosszabb.
    Gazadaság a Brexit óta folyamatosan gyengül, lassú öngyilkosság a Brexit és mára felismerték az emberek is, ma nem nyerne a Brexit.
  • Tetsuo
    #3
    Próbálkozik. Mindenben addig megy el, amíg azt nem mondják, f*ck off.
    Az EU jelenleg szuicid, önmagát tökönlövő politikáját látva Nagy-Britannia pofátlan, de mindig is az volt.
  • Arnika19
    #2
    Szóval akkor értsük a Brexit utáni megállapodás megsértésének tekinti egy témában, míg ők meg vagy 10 témában sértették meg eddig.
    Szerintem előbb tartsa be a megállapodást teljes mértékben az Egyesült Királyság és akkor elvárhatja hogy ez a kutatási is be lesz tartva az EU részéről.
    De nem kellett volna kilépni ha szükségük lenne az EU-s támogatásokra.
  • PLaci #1