6
 • kvp
  #6
  Nincs benne pilota, tehat addig keringhet, amig birja az uzemanyag vagy amig ujra tudjak tolteni a levegoben. Tovabba mivel nem annyira fontos a jarmu tulelese, ezert nem feltetlen kell ledobni az atomot a gepbol, a toltet akar a rakterben is felrobbanthato (a celterulet folott).
 • Sequoyah
  #5
  Mitol 6. generacios ez? Az oke, hogy fejlettebb es hatekonyabb verzioja a B2-nek, es ezzel koroket vernek a vilagra, de a 6. generacio jelzohoz kene valami kifejezetten uj kepesseg is.
 • nlght
  #4
  A hiperszónikus sikló az olyan, mint a hiperszónikus sündisznó aka Sonic?
 • kvp
  #3
  "Annak beismerése, hogy a normál rakétáik már nem hatásosak az aktuális védelem ellen."

  Az SM3-as raketa (a block 2A valtozatban) pont jo erre a celra, csak az USA nem reklamozza, pedig raktak belole mind a roman, mind a lengyel harra boven. Az az elonye, hogy pont belefer benne a legvedelmi toltet helyere egy a tomahawk-okban is hasznalt szabvany nuklearis robbanofej, igy a robbanasig nem tudja az ellenfel, hogy csak egy legvedelmi, egy hagyomanyos fold-fold vagy egy nuklearis raketa kozelit felejuk. Es a megnovelt hatotavu block 2B meg csak 2022-tol all(t) szolgalatban Europaban. Ez utobbit arra terveztek, hogy akar Olaszorszagbol is csapast lehessen merni Moszkvara. A mach 13 folotti sebesseg pedig boven hiperszonikussa teszi es meg a leggyorsabb orosz raketanal is gyorsabb. (egyebkent a block IIA japan fejlesztes, szoval ezzel is fel van szerelve a japan hadsereg, mind legvedelmi, mint fold-fold szerepkorben es igen, elerik vele Eszak Koreat es Pekinget is)

  https://en.wikipedia.org/wiki/RIM-161_Standard_Missile_3
  https://en.wikipedia.org/wiki/W80_(nuclear_warhead)
 • Agyturbinikusz
  #2
  Jobban kellene lopakodni, így mindenki látja!
 • inkvisitor
  #1
  Hiperszonikus rakéta nyers erő alapú megközelítés a rakétavédelem áttörésére. Annak beismerése, hogy a normál rakétáik már nem hatásosak az aktuális védelem ellen.
  1 valódi hiperszonikus sikló (Az orosz kindzsal nem az) árából 100-160 cirkálórakétát lehet felengedni.