13
 • Sir Cryalot
  #13
  Egy Fallout4 több meglepetést tudott okozni mint ez.
 • uwu2020
  #12
  Tökéletes játék nincs. Már egy embernek is nehéz lenne megfelelni, az összesnek meg lehetetlen, ezért ilyen. Mikor megvttem hónapokig nem játszottam vele, mert első indításnál felbaszta az agyam, hogy a kezemet kell néznem mindíg, ha nincs benne fegyver, ha meg van akkor azt. A fegyverváltás után semmit sem képes elvenni a pofája elől. Nekem ez a 90-es évek színvonala. Egy ember nem ezt látja mikor sétál, fut, vagy fegyver van nála, csak speciális esetekben. Ezért első indításnál pár perc után bezártam, és nem voltam képes vele játszani. De sok dolog van benne amiért mégis érdemes, és sok időt el lehet benne tölteni, minden hibája ellenére az egyik legjobb játék. Ja és a vezetés, az is LOL
  Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2022.10.04. 00:01:38
 • Sir Cryalot
  #11
  Gondolom Diablo4-hez azért volt kedvük az ex cdp fejlesztőknek mert ott a látótér szépen lehatárolja az akciót.
 • Sir Cryalot
  #10
  "kis áthangolás " naív :D

  az alapoktól kezdve kell, abba már bele sem megyek hogy szerintem az egész first person-özésük félrement, és ilyennel hogy scriptelt 10-12 ellenféllel küzdesz az eleve zsákutca, nem scipteltet meg nem is tudnak.
 • uwu2020
  #9
  Ez szerintem abszolút a tömegek kiszolgálása miatt van, nem azért mert ennyire sötétek. Áldozniuk kell, hogy bárki tudjon vele játszani, és van aki csak 20 órát rak bele, de tényleg túzás. Erre ott lenne a ez easy fokozat. Witcher 3 is ilyen volt, mégis jó az is. Valóban dobna rajta egy kis áthangolás etéren, lehet ám, hogy vannak erre modok, de azokat nem ismerem, csak az alap játékot.
  Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2022.10.03. 20:16:01
 • Sir Cryalot
  #8
  Mert levelup az alapból akkora konstans bónusz hogy amellé mindegy mi van. Ezért nem fog arpg-t akinek ennyi esze van hogy szinergiákat nem tud csinálni csak level scaling-et.
 • uwu2020
  #7
  Hát nem tökéletes, de attól még nagyon jó játék. Biztos van néhány op build, de szerintem mindegy mit csinálsz, 50-es szinten mindegyikkel nevetséges a very hard, ha rendesen ráfókuszálsz valamire. Ez olyan cd projekt betegség lehet. Én baseball ütővel is unatkozva ütök agyon bármit, nem is tudom mikor működött utoljára a második szív, kb. ha állok egy helybe akkor se tudnak kinyírni, és az átlag ellenfél egy ütéses.
 • qstore
  #6
  "valamint a Google Stadia támogatásával." ...ezt erőteljesen kétlem, mert januárban vége a Stadiának.
 • nlght
  #5
  Pros:
  - Bugok nagyrészt javítva
  - A város szép nagy lett, néha csak nézelődni és kocsikázni támad kedve az embernek
  - Nagyon sok side quest van, és eléggé él a város, ebből a szempontból sztem túlszárnyalja a GTA5-öt, amihez sokan hasonlítják, ezzel nincs baj.

  Cons:
  - Nekem a fő story kevés volt, mondjuk a várakozáshoz és késéshez képest rövid, manapság ez átlagos
  - Nincs balance, a pisztolyok és revolverek messze a leghatékonyabbak. Illetve gunslinger és a speed demon (melee build) build messze a legerősebb. Legutóbb a speed demon builddel valósággal unatkoztam a legnehezebb fokozaton, még úgy is hogy a végigjátszás 70%-ánál kapott egy nerf patchet.
  - Az AI szuperbuta, de manapság az összes shooterben 1 bites AI van. A legközelebbi fedezéket megkeresi aztán meghal.
 • Sir Cryalot
  #4
  Tetszene ha lenne elfogadható kontent meg karakterfejlesztés, de egy rogue-like-ot nem tudnának csinálni és két lead fejlesztő ment át diablo4-re , azt is el fogják baszni.
 • uwu2020
  #3
  Mintha neked nem tetszene:D
  Persze mindenkinek lehet egyéni ízlése, nyilván nem mindenkinek jöhet be.
  Viszont a legtöbb esetben egy játékról ki lehet objektivan kijelenteni, hogy jó; ha mondjuk a szakma és a könzönség kritikái is jók, és még az eladás is jól néz ki, nehéz lesz ráfogni, hogy nem az. És ez pont egy kiváló darab, még akkor is ha neked pont nem tetszik.
  És a Samurai minden idők legjobb virtuális bandája :D
 • Sir Cryalot
  #2
  "hogy szét is pornózták és"
 • Sir Cryalot
  #1
  "A jelek szerint azonban a javításokkal sikerült helyreállítani a vásárlói bizalmat"

  lol, vagy inkább annyira felhígult a géming hogy és is szétpornózták széthízelegték meg atomkatasztrófa szint katasztrófaturistákkal :DD