50
nfsu
  • IMYke2.0.0.0
    "Need for Speed Unbound - Official Reveal Trailer (ft. A$AP Rocky)"
    4,726 views 6 Oct 2022 Start at the bottom and race to the top in Need for Speed Unbound, coming to PlayStation 5, Xbox Series X|S and PC on December 2, 2022.

Race against time, outsmart the cops, and take on weekly qualifiers to reach The Grand, Lakeshore's ultimate street racing challenge. Pack your garage with precision-tuned, custom rides and light up the streets with your style, exclusive fits, and a vibrant global soundtrack that bumps in every corner of the world.
    Pre-order now to get 3 days early access and exclusive Need For Speed Unbound items: http://x.ea.com/74626

“Shittin Me”
    Original song by: A$AP Rocky
    Edit by: 2WEI
    A$AP Rocky Outfit by Marine Serre x AWGE
    A$AP Rocky Shoes by Vans x AWGE

Find out more about Need for Speed Unbound: http://x.ea.com/74625

• ToCsEk
    most ha ilyen razfilmes "fos" lesz behányok komolyan
    ez nem fortnite ahova beraknak anime pack karaktereket
    Ezek komolyan ennyire hülyék? Miért nem képesek nfsu nfsu2 remake/ramesterelni??
    Vagy egy 3. részt sok év után?? Ennyire nincsennenk náluk a jogok vagy mi a f*sz?
    Zenéket még meg lehet érteni, de nincs pénz 2022-ben pár zenekart felkérni vagy mi van?
    Nem is értem...
  • IMYke2.0.0.0
    Holy fáking god -
  • Szabi #7
    korábban is azt pletykálták, hogy képregény szerű karakterek lesznek, meg képregény szerű effektek, mondjuk a fotórealisztikus autókkal és pályával furcsa hatású, de este meglátjuk milyen ez mozgásban is

Crew 2-ben évek óta vannak vanity holmik, ez mondjuk a rengeteg féle cserélhető gumi mintánál még tetszik is, de azért a világitó gumik meg, az aranydarabokat reptető gumifüst nekem továbbra is fura, meglátjuk itt hogy tud működni majd
  • ntex
    Hát nem tudom. Ha ilyen lesz a látványvilág, tényleg elég fura lesz... Nekem annyira nem jön be így első blikkre. Mondjuk nem tudom hogy a képek minősége szar, vagy tényleg ilyen pixeles hatása lesz?
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2022.10.05. 22:58:28
  • Szabi #5
    háááááááát

a tuningok amúgy tetszenek, remélem az autosculpt továbbfejlesztett verziójával lehet a csúszkákon játszani és nem autónkként 2 fajta lökös lesz :D
    Utoljára szerkesztette: Szabi, 2022.10.05. 21:06:56
  • Szabi #4
    hivatalos oldalra ez a kép került ki, de leszedték közben, The Crew 2-ben elég bugyután néz ki a rajzolt füst stb, de végülis idővel megszokható lett :D

Utoljára szerkesztette: Szabi, 2022.10.05. 07:03:06
  • Szabi #3
    lesz mobilos játék is elméletileg, de még akár az is játszható lehet pc-n :D

viszont október 6. 17:00-kor jön az első előzetes, izgatottan várom, hogy mi az elképzelésük, némi Heat és Grid Legends után remélem, az NFS irányitást elfelejtik, és a Codemasters csapata csinálta a fizikát :D

• Szabi #1
    Valószínűleg a következő héten jön végre az első előzetes, Steam-en addig is 3,5 euro az NFS Heat :D
    Utoljára szerkesztette: Szabi, 2022.10.01. 07:43:50