49
nfsu
  • ToCsEk
    most ha ilyen razfilmes "fos" lesz behányok komolyan
    ez nem fortnite ahova beraknak anime pack karaktereket
    Ezek komolyan ennyire hülyék? Miért nem képesek nfsu nfsu2 remake/ramesterelni??
    Vagy egy 3. részt sok év után?? Ennyire nincsennenk náluk a jogok vagy mi a f*sz?
    Zenéket még meg lehet érteni, de nincs pénz 2022-ben pár zenekart felkérni vagy mi van?
    Nem is értem...
  • IMYke2.0.0.0
    Holy fáking god -
  • Szabi #7
    korábban is azt pletykálták, hogy képregény szerű karakterek lesznek, meg képregény szerű effektek, mondjuk a fotórealisztikus autókkal és pályával furcsa hatású, de este meglátjuk milyen ez mozgásban is

Crew 2-ben évek óta vannak vanity holmik, ez mondjuk a rengeteg féle cserélhető gumi mintánál még tetszik is, de azért a világitó gumik meg, az aranydarabokat reptető gumifüst nekem továbbra is fura, meglátjuk itt hogy tud működni majd
  • ntex
    Hát nem tudom. Ha ilyen lesz a látványvilág, tényleg elég fura lesz... Nekem annyira nem jön be így első blikkre. Mondjuk nem tudom hogy a képek minősége szar, vagy tényleg ilyen pixeles hatása lesz?
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2022.10.05. 22:58:28
  • Szabi #5
    háááááááát

a tuningok amúgy tetszenek, remélem az autosculpt továbbfejlesztett verziójával lehet a csúszkákon játszani és nem autónkként 2 fajta lökös lesz :D
    Utoljára szerkesztette: Szabi, 2022.10.05. 21:06:56
  • Szabi #4
    hivatalos oldalra ez a kép került ki, de leszedték közben, The Crew 2-ben elég bugyután néz ki a rajzolt füst stb, de végülis idővel megszokható lett :D

Utoljára szerkesztette: Szabi, 2022.10.05. 07:03:06
  • Szabi #3
    lesz mobilos játék is elméletileg, de még akár az is játszható lehet pc-n :D

viszont október 6. 17:00-kor jön az első előzetes, izgatottan várom, hogy mi az elképzelésük, némi Heat és Grid Legends után remélem, az NFS irányitást elfelejtik, és a Codemasters csapata csinálta a fizikát :D

• Szabi #1
    Valószínűleg a következő héten jön végre az első előzetes, Steam-en addig is 3,5 euro az NFS Heat :D
    Utoljára szerkesztette: Szabi, 2022.10.01. 07:43:50