14
 • nlght
  #14
  1. Demolition Man
  2. Oscar
  3. Cliffhanger
  4. Tango & Cash
  5. Rambo 4 (2008)

  Még mindig ezek a legjobb Stallone filmek.
  A Samaritan nem került be a toplistába, egyszer nézős.


  Utoljára szerkesztette: nlght, 2022.09.22. 13:03:03
 • takysoft
  #13
  Egyszernézős szórakozás. Nem volt rossz. Jó se mondjuk, de elment vele másfél óra, amit meg azért nem bántam :)
 • ximix #12
 • inkvisitor
  #11
  Másért néztük. Mert nem volt más.
  Ma már egy kicsit túlkínálat van filmekből. Szinte minden történetet elmondtak már szinte minden lehetséges csavarösszetétellel. Meg az ellentetjükkel.
 • wraithLord
  #10
  Igen, akkor érdekes volt, most pedig jó látni, hogy van még ilyen. :D Erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy másért néztük akkor és most.
 • _svd_
  #9
  "... ha visszanézem a 80-90-es évekbeli B-kat akciófilmeket meg posztapokaliptikus filmeket, mind ilyen kiszámítható és lapos."

  Igen. Akkoriban viszont még nézhetőek voltak azok a filmek. Némelyik még újdonságot is jelentett. Mára viszont még a szuper képességű embererek jellegű filmek is unalmasak. A nyolcvanas évek forgatókönyve párosítva a ma szuperekkel, nem a nyerő páros.
 • Ellaberin
  #8
  Csak az előszóhoz - magát a filmet még nem láttam, így nem tudok - hozzászólva. Stallone is kb 20 éve eltűnt a vászonról. Ami filmeket azóta hozott pont jellemzően egydimenziós karakterek, ami mindenáron bele tukmáltak valami szentimentális mondanivalót a krokodil könnycseppekért, vagy éppen összeszedte a korabeli nagy neveket egy kis bohóckodásra. Mondjuk az utóbbi legalább nem tagadottan hülyéskedés, úgy meg látványfilm(ek)nek elmegy.
  Úgyhogy egy miliméterrel sem jobb vagy rosszabb, mint kortársai.
  Egy valamit azért hiányolok, az pedig az, hogy a generációját nem követte a feltörekvő és be is érő csapat. Maximum 1-2 név 1-2 megvillanása van, sajna sokkal szerényebb a felhozatal. (Mondjuk lehet, hogy egyszerűen agyoncsapta őket a Marvell szindróma. Vajon Sly-t is?)
 • BrockSamson
  #7
  Mivel a 15. percben kitalaltuk a fordulatot, igy nem adott sokat a film, de egyszer nezheto volt.
 • cateran
  #6
  This....Az tenyleg eleg jo jelenet volt, de osszessegeben, sajna...1x okes, de soha tobbe...
 • wraithLord
  #5
  Azért az pillanat menő volt, amikor kiderült a plot twist. Főleg a Stallone miatt.

  Egy B-filmtől mit vár az ember. Szerintem ha visszanézem a 80-90-es évekbeli B-kat akciófilmeket meg posztapokaliptikus filmeket, mind ilyen kiszámítható és lapos. És talán röhejes is, mint itt Cyrus nemesis-ezése. Ez ilyen. Másért nézi az ember. Mondjuk másért nézte akkor, és másért most, az is igaz.
 • _svd_
  #4
  A B film. B, mint borzalmas.
  Az utolsó perc mondanivalója elé kerekítettek egy történetet.
  Maga a történet egy egyenesvonalú és kiszámítható történet. Mondhatni lapos. A fordulatos és magával ragadó jelzőket nem kell bevetni a méltatásakor.

  A végén menthetetlenül megtudjuk, hogy a jó és a rossz, mindenkiben benne van. A filmben is benne van. Csak nem a jó irányába mozdul a mérleg nyelve.
 • Jawarider
  #3
  Ez, akkor a maffia sorozat, rocky 7 , Tango & Cash 2 stb stb . Hajrá Sly!!!!
 • Kelta
  #2
  Védelmező koppintás keverve némi szuperhősös nyúlással
  gyengus, de egyszer elmegy..
 • wraithLord
  #1
  Nekem az nem tetszett benne, hogy szerintem nem alapozták meg eléggé, hogy (miért) megszállottja mindenki a testvéreknek, és (részben ezért) kicsit erőltetett/vicces/ovis volt, amit Asbaek karaktere és bandája művelt.
  De amúgy egynek jó, főleg, mert benne van Stallone. :D

  Én nem szinkronnal néztem, szóval kicsit meglepődtem a plot twisten. :D