6
  • kvp
    #6
    Kinaban mar megoldottak. Ott a chat, a kereso, a kozossegi media, a banki alkalmazas, a vasarlas es az allami ugyintezes is ugyanazon az app-on at erheto el. Ha nyugaton eleg sokan hasznaljak a tiktok-ot, akkor elobb utobb lesz benne minden mas is.
  • VolJin
    #5
    A Tik-Tok a tinipicsogás és a félperces majomkodó videócskák platformja. Na most ott hogy keres rá, hogy hol van a közeli Lidl és meddig tart nyitva vasárnap?
  • kvp
    #4
    Ahogy kinaban belfoldon is sikerult a kozossegi oldalakra terelni a vasarlasokat es a banki szolgaltatasokat, ugy a tiktok is egyfajta kapu a kinai integralt szolgaltatasok iranyaba, amikor a kozossegi oldal, a banki oldal es a kormanyzati ugyintezesi oldal egyetlen szoftver kozponti iranyitas alatt.

    Sokkal egyszerubb es konnyebben hasznalhato, mint tobb tucat egymassal konkuralo, egymassal adatot csak minimalisan megoszto szolgaltatast hasznalni.

    Az integralt kozossegi, banki es terkep szolgaltatas pl. lehetove teszi, hogy az ember lassa az ismerosei mely ettermekbe jarnak a pozicioadataik, a vasarlasaik es a pozicioadatokkal ellatott kozossegi megosztasaik alapjan. De ha egy kovetett influencer valamit reklamozni szeretne, akkor a megosztasa alatt ott lehet a hely pontos pozicioja a terkepen es a helyfoglalasi lehetoseg amennyiben a koveto rendelkezik megfelelo mennyisegu penzugyi es kozossegi credit-tel. Utobbi novelheti az allampolgari engedelmessegi szintet, hiszen ha szeretne elerni egy celt (elmenni a meno etterembe), akkor hajlando is tenni ezert (novelni a kozossegi credit szintjet, amit a szabalykonform viselkedessel tehet meg).
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #3
    Az a feltételezés, hogy 10 év múlva a TikTok-on felnőtt tinik abbahagyják a platform használatát nevetséges számomra. Az tény, hogy Google keresőnek nem vetélytársa, Facebook-nak viszont igen.
    Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2022.07.17. 09:19:06
  • Armagedown
    #2
    A Tiktok az idióta, egymás hülyeségét majmoló tinik gyűjtőhelye, nem konkurenciája az semminek.
  • RJoco
    #1
    Butulunk, butulunk.
    A helyesírás már régóta nem megy.
    Sokszor csak ábrákkal megy a kommunikáció.

    Se tiktokra, se instagramra nem szeretnék áttérni. Bár tény, hogy vásárlásnál nálam az első az ebay és, ha nem találom a cuccot vagy nem számomra elfogadható áron, akkor keresek rá google-n. Amazon valahogy nem szimpatikus.