2
 • kvp
  #2
  Ok, szamoljunk: Az USA-ban 7.25 usd a minimalber. (a duplaja lenne a realis, de ez van) Na most ha 10 masodperces egy reklam es 2 centet er, akkor percenkent 12 centet lehet megkeresni, azaz orankent 7.20 usd-t, amennyiben valaki folyton csak reklamokat nez (es ezt hagyja a szolgaltato). A legkisebb elofizetes 15 dollar, tehat legalabb havi ket orat kell reklamokat nezni, hogy ez osszejojjon, mig a legnagyobbhoz havi 8 orat. 30 masodperces reklamok eseten ez mar 24 orara jon ki, tehat 3 munkanapra. A nagy dijcsomag eseten pedig 12 munkanapnyi ideig kellene reklamokat nezni (vagy minimalberen dolgozni), hogy osszejojjon a mobilnet elofizetes. Csak en erzem ugy, hogy valami valahol nagyon nem stimmel?

  Akinek van rendes munkaja, annak ez nem eri meg. Akinek meg nincs, attol hogyan akarnak barmilyen elofizetesi dijat beszedni? Esetleg a munka kozben is rovid szabadidokkel rendelkezo minimalberes alkalmazottak szamara lehet erdekes, de pont oket nem kellene ilyen modon kihasznalni.

  ps: A cikkhez meg annyit, hogy a videoban oda van irva, hogy a szerencsekerek naponta 1x veheto igenybe. Varhatoan kesobb szeretnek ha fizetni is lehetne a porgetesert, ezert a reklamokkal megszerzett coin-okat a kereken kockaztatnak az emberek. Ez mar alapvetoen szabadon elerheto szerencsejateknak szamit, tehat valahogy korlatozniuk kellene, hogy gyerekek ne ferhessenek hozza. (valamilyen jelszoval vagy biometrikus azonositassal)
 • wraithLord
  #1
  "Érdekes húzással" Szerintem ez megy már évtizedek óta, csak eddig mobilszolgáltatótól nem láttuk, túl nagy képzelőerő viszont nem kell hozzá.
  "új ajánlattal kedveskedik a felhasználóknak" Anton Chigurh pedig új szögbelövővel kedveskedik áldozatainak. :D