8
  • Ender Wiggin #8
    Ahol ez az autó piacra talál, ott úgy sem használ senki övet, inkább kereszt amuletteket akaszt a tükörre...
  • Major
    #7
    És mi az a DS? Djikemberek Serege?
  • lipovics
    #6
    Ekkora propagandát iderakni :D
  • t_robert
    #5
    hát ehhez képest azt olvastam 1-2 napja, hogy a kilőtt orosz tank roncsokban is van valamilyen elektronika. Ha már modernizálták elméletileg a T-72-eseket. A roncsokat átvizsgálva rájöttek, hogy sok tankban nyugati mosógépekben, TV-ben és egyéb háztartási eszközökből származó chipek vannak. barkács fércmű az elektronika. Azért vicces lehet, amikor egy tank lőelemszámlálója váratlanul szaros gatya mosó programot kínál fel... :)
  • end3
    #4
    Putin nem hisz semmit. Az orosz érdekekért dolgozik. Mivel a DS-el szemben álló, alakuló ellenérdekű tömb, - amelynek része lehet, - adott esetben, - gazdaságilag is simán lenyomja a nyugatot. (A következő 10-20 év gazdasági termelését illetően, a tankokba semmi szükség az ABS-re, katalizátorra. Az irányzék kérdését is megoldja az ehhez jó érzékkel, tapasztalatokkal rendelkező "ász" pilóta, lövész.

    Kicsit furcsa lehet a mai fiatal, elkényelmesedett generációnak, az hogy manuálisan, "tapicskolás" nélkül kell feladatokat megoldani, de az orosz vidékeken ennek eddig is meg volt a hagyománya.

    A "funkcionalitás a központban" az "egyes ember nem számít" kicsit más filozófia. (Nem gyenge karaktereknek való életmód.)

    De a katalizátorok és ABS mellet is halnak az utakon, a "fényes nyugaton" emberek nap-mint nap. Az elektronika, a szoftverek minden határon túli beépítése a gépjárművekbe, eszközökbe, egyre kevésbé szolgálja a valós funkciókat és az azokat használó embert, és gyakorlatilag kiszolgáltatottá, "kézivezéreltté" teszi az emberiség nyugaton élő részét az alakuló központosított tőke-világhatalomnak.

    Az oroszok (legalább is az elit egy része,) a háborúval jelenleg erre kívánnak nemet mondani. - Mert szép lenne a világ együttműködése az emberiség szebb jövőjét illetően, de őket nyugatról, - az utóbbi 10 évben, - ebből egyre inkább ki kívánták hagyni.

    Pedig ők készségesen szállították volna a nyersanyagokat a nyugat "további tökéletesedéséhez", működtek volna együtt a legkülönbözőbb világméretű projektekben. Nyilván a kölcsönös előnyök alapján.

    De ez az aktuál-birodalomnak nem tetszett, mert kevés volt a hasznuk rajta. Többre vágytak. Most megkaphatják, ha elég tökösek hozzá. - Vagy nem. (Az emberiség globalizációja most egy időre megakad, és a világon sokfelé vannak, lesznek nagy ébredések.)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2022.05.20. 07:55:18
  • 0Fritz
    #3
    Jó tudni, hogy egy gépjármű műszaki szintjét a katalizátor határozza meg.
    Tehát a katalizátorlopás nem más, mint felkészítés az oldtimer vizsgára.
  • duke
    #2
    "ABS és légzsák nélkül "
    Nem ilyen kenyesek.
    Szerintem, a ruszkik ules vagy fek nelkuli is siman kozlekednenek.
  • lammaer
    #1
    ...globalizáció... mindenki függ mindenkitől, csak Putler azt hitte ő meg az országa különleges.
    Most meg felébred, hogy álomvilágban élt, oroszország sok tekintetben csak egy mítosz, amit a nagy szovjetúnió örökségéből élt. Rég nem szuperhatalom, se gazdaságilag, se katonailag (ha konvencionális háborúról van szó).

    Persze simán el tudom képzelni hogy a talpnyalói meg a demenciája szépen elfedik előle a valóságot...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2022.05.18. 14:42:41