3
 • Macropus Rufus
  #3
  olyan macerás lett volna leprogramozni, hogy a sebesség mögé a mértékegységet is oda tegye? Ennyi erővel a sebesség sem kell, mert a verseny alatt pont azt nézed a legkevésbé. Mondjuk - hagyományos vas esetében - fontos a ford.szám, olaj nyomás és hőfok, vízhőfok meg még pár technikai jellegű dolog, pont a sebesség a sokadik a sorban. Legalább is amikor én lánykoromban utcai versenyekben vettem részt, a kis rx7-es vasammal, pont a sebesség volt az utolsó ami érdekel. (eleve a műszeregység közepén a ford.szám mérő volt, a sebesség mérő a műszeregység szélén volt, kvázi marginális helyen.)
  Szóval a sebesség sem kellene, hogy ki legyen írva. De ha már még is akkor legyen már ott a mértékegység is. Sztem.
 • kvp
  #2
  "Inkabb jogi hianyossagnak neveznem..."

  Igen, de a Tesla oldalarol, ugyanis a versenypalya modot nem csak maganteruleten, zart palyan lehet engedelyezni, hanem kozuton is, igy viszont ervenyes ra az osszes szabalyozas. Mindenesetre ez tipikus szoftveres frissites, csak a hatosagok visszahivasnak hivjak a szoftverfrissiteseket is.

  ps: Azoknal a kocsiknal lehet gond, amiket moddolas miatt lerugtak a Tesla halozatarol, ott tenyelg vissza kell vinni a kocsikat a markaszervizbe es elvileg akkor is frissiteni kellene oket, ha egyebkent mar nincs rajuk se garancia es egyebkent szervizelesre sem veszik be oket. (van egy atvizsgalasi es alkatreszcsere dij, ami ujra hitelesiti a barkacsolt kocsit, de ez pl. torott vagy arvizkaros jarmuvek eseten egy uj auto ara folott van es tenylegesen egy uj autot adnak erte, lasd iphone szervizes javitasok amik gyakorlatilag keszulekcserek)
 • Sequoyah
  #1
  Nem hibanak tunik. Teljesen racionalis, es tervezett funkcio az hogy a verseny-palya uzemmodban csak a legfontosabb adatokat jeleniti meg.

  Inkabb jogi hianyossagnak neveznem...