62
  • Sydra
    #62
    no u
  • uwu2020
    #61
    Hát igen, jó látni, hogy végre elismered.
  • Sydra
    #60
    Ez még mindig egyes!
  • uwu2020
    #59
    Aranyos vagy, hogy így várod az érveimet, de szerintem inkább olvasd el még egyszer és próbáld megérteni mit írtam.
  • Sydra
    #58
    Hát megint semmi érvet nem írtál. Sajnálom ez elégtelen. :)
    A személyeskedésből megint nem tudtam meg, hogy mivel nem értesz egyet és miért.
    Na még hányszor fogsz lehülyézni meg mesélni a kitalált munkatársaidról?
  • uwu2020
    #57
    Kb. 20 hsz-el ezelőtt leírtam, hogy nem lesz vita. Előtte írtam pár dolgot, de nekem nem is kellett cáfolni miket írsz, csak összeszedtem, ahol magadnak mondtál ellen. Azóta csak közlöm, hogy amiket írsz, kb. semmilyen módon nem kapcsolódik a való világhoz. Te belülről nem látod, de nagy bajok vannak a fejedben. Senkit nem kell győzködni, elég elolvasni amiket írsz, én igazából nem is kellenék hozzá, te csináltál mutogatni való hülyét magadból.
    Itt az irodában is megmutattam a kollégáknak mit műveltél, és jellemzően kinevettek, de inkább csak kínjukban, sajnálattal vegyes nevetés volt. Sok ilyen roncs trollkodik a neten, tudom hogy menthetetlen vagy, nem kell erőlködni.
    Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2022.05.04. 07:29:00
  • Sydra
    #56
    "Lózung"
    Nem érv.

    "Te soha az életben semmi hasznosat nem csináltál"
    Nem érv.

    "Tévképzetekben vergődsz"
    Nem érv.

    "mekkora faszsságokat hordál itt ossze"
    Nem érv.

    "Minden gondolatod egy hiba"
    Nem érv.

    "kár volt ezért kínozni anyádat mikor világrajöttél."
    Nem érv.

    Képes voltál egy tökéletesen érv és információ mentes kommentet iderittyenteni. Ezzel mindenkit meggyőztél arról, amiről lehetett. További szép napot! :)
    Utoljára szerkesztette: Sydra, 2022.05.03. 19:29:58
  • uwu2020
    #55
    Lózung, ahogy a többi is amiket írsz. Te soha az életben semmi hasznosat nem csináltál még, ezért vagy ennyire elvszett. Tévképzetekben vergődsz, azza nyugtatod magad hogy ér valait a szavad, mivel képes vagy kitartóan írogatni, de ha tudnád mekkora faszsságokat hordál itt ossze pár nap alatt, szégyellnéd magad. Minden gondolatod egy hiba, kár volt ezért kínozni anyádat mikor világrajöttél.
    Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2022.05.03. 17:20:06
  • Sydra
    #54
    Még újszerű számodra, hogy valaki elvekből vezeti le a álláspontját nem környezeti nyomásból. A létezés tényét nem használhatod a létezés igazolására. Attól nem lesz semmi helyes, hogy valaki csinálja. Ugyanígy a "helyes" meg a "népszerű" fogalmakat sem moshatod össze!
  • uwu2020
    #53
    Teljesen súlytalan a véleményed, minden hsz-el süllyedsz.
    Egyáltalán nem jó a hasonlat, mert szélsőségekből általánosítasz. Létezenek nem rabszolgatartó és nem náci országok is, olyan viszont nincs amelyik ne használna FIAT pénzt.
  • Sydra
    #52
    Ez olyan mintha egy volt rabszolgatartó országban győzködnélek róla, hogy a rabszolgaság rossz, vagy a náci németországban győzködnélek róla, hogy a zsidók kifosztása rossz. Te meg elmondanál mindenféle őrültnek meg utópistának.
    Gondolom a személyeskedés megint az érvek helyett van.
    Utoljára szerkesztette: Sydra, 2022.05.02. 13:10:43
  • uwu2020
    #51
    Hol élsz te? Ilyen sehol nincs és nem is lesz.
    Az utópiád és a való világ nagyon távol van egymástól, őrültség amiket zagyválsz, ennél még a kommunizmus is életképesebb elképzelés volt.
    úgy tűnik mindenről egészen elképesztő tévképzeted van. Mikor voltál napon utoljára? Egész nap kommentelsz?
    Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2022.05.02. 13:00:55
  • Sydra
    #50
    "Szerintem meg mindegy, hogy a családfája, vagy a véleménye miatt akarod megölni, hiába érzed jogosnak."
    Neked mindegy. Én nem akarok bántani senkit, aki nem avatkozik bele erőszakkal az életembe. Ha odajössz, hogy "figyelj én ezt szeretném tőled és ezt tudom cserébe nyújtani, mondj rá egy igent vagy egy nemet" az egy értelmes civilizált megnyilvánulás. Minden ami ebből kilóg azt lehetőségeimhez mérten ellenzem. Teljesen mindegy hogy a rablást/gyilkolást hivatali rendszer vagy demokratikus szavazás mögé bújtatod, nekem az akkor is rablás/gyilkolás. Tanulj meg erőszak nélkül érvényt szerezni az akaratodnak! Próbáld meg az ötleteidet fosztogatás és rabszolgásítás nélkül megvalósítani! Ha ez nem megy akkor nem számítasz embernek, az életed nem ér semmit és ott a helyed a lámpavason. Miért is érne az életed bármit is ha csak úgy tudsz érvényesülni, hogy mások életét semmibe veszed/tönkre teszed?
    Dióhéjban: Ne lopj és ne támadj meg másokat és akkor neked is tiszteletben lesznek tartva ezek a jogaid.
    Utoljára szerkesztette: Sydra, 2022.05.02. 12:51:11
  • uwu2020
    #49
    Elég egyértelműen leírtad, hogy megölnéd aki CBDC-t akar bevezetni.
    Szerintem meg mindegy, hogy a családfája, vagy a véleménye miatt akarod megölni, hiába érzed jogosnak.
  • marci33
    #48
    Kínában már megcsinálták hogy álítólag nem létezik készpénz. A piacra ki mész viszed a telefonod és leolvassák. A seggedben tudnak kotorni miért ezt vettél. Ne tudjál eladni egy olcsó valamit sem anélkül hogy az álambácsi megfejne! Ne legyen félretett pénzed amit nem lát az állambácsi és nem lehet elvenni. Egy központi rendszer, központi pénzellátás, központi élelmiszerellátás amik kis csoportok kezében vannak. Beszabályozott vagyon, lekapcsolható legyél a rendszerről, szabályozható kik kerülhetnek befolyásos helyekre és kik nem. Ez kombinálva a büntetésvégrehajtás terror rendszerével. A piacra már most nem tudsz kimenni hogy a kertedben lévő gyümölcsből zödségből eladj, a tetű állam végett, ők lehetetlenítették el! A sok tetű ember ehhez tapsol, élteti!
    Utoljára szerkesztette: marci33, 2022.05.02. 11:01:50
  • Sydra
    #47
    Én nem bíróságról beszéltem, hanem objektívan megfigyelhető valóságról. Ha én fegyvert fogok a fejedhez és elveszem a tulajdonod az rablás. Teljesen mindegy, hogy törvényes-e, hányan szavaztak róla, egyenruhát viselt-e a rabló, stb.
    Te a jogrendszerből vonsz le erkölcsi következtetéseket. Én nem. Szerintem zsidót irtani pl akkor is helytelen, ha törvényes. Zsidók vagyonát elvenni akkor is helytelen, ha törvényes.
  • marci33
    #46
    Pénzmosás céljából lett hivatalos eszköz. Kis összegekkel nem működik, horror utalási költségek és utalási idő. A birka embereken fizettetik meg a technológia kifejlesztését. Az lesz a vége hogy jól nyomon követhető ki mit vett amiből az emberek cseszgetésé lesz. Szépen átlesz ültetve a technológia különböző országok fizetőeszközeire. Az egyedi kriptovaluták betilt. Nincs az az önzetlen fejlesztő aki annyira tiszteséges korrekt rendszert létrehozott volna eddig hogy egy központi pénznek ellehessen fogadni. A sunyiság, az önérdek, a manipuláció, az emberek tömeges hülyére vétele ott van az összes ilyen kripto forráskódjába. Magának a rendszernek is védve kellene lennie az alól hogy egy csapat fejlesztő kénye kedve szerint rángassa a rendszert. Bitcoin esetén az érdekorientált bányászok. Már most is keményen túl van nyomva az ára és bizonyos rétegek keményen kézben tartják ha a rendszer ellen fordulna azonnal be lehessen dönteni. Maga a coinok tömegggyártása garantálja hogy amiért a hívei lobbiznak, ról álmodoznak azt a célt soha ne érje el. Valamint senki sem hozott létre olyan független rendszert ahol a pénzt használók közös beleegyezésével módosítható a rendszer csak! Valamint megakadályozza hogy nagy százalékban birtokolja egy kis réteg a coinok többségét. És egyben azonnali és ingyenes az utalás, valamint stabilan tartja az értékét.
  • marci33
    #45
    Az egész egy csalás! Kis összegekkel való utalásra alkalmatlan, túlárazott. A sok szemét kriptóból egyet sem hoztak létre ami tartja az értékét és azonnali ingyenes utálást tesz lehetővé. Ordas kamu amit a pártolóik terjesztenek róla. A leg rosszabb a szolgáltatások saját egyedi kriptóval. Na ez kivétel nélkül mind lenyúlás! Az ilyen szolgáltatásokat cégeket messze el kell kerülni! Ha valakinek van benne pénze minél előbb vegye ki, és minden kapcsolatot szakítson meg a szolgáltatással! Aki létrehozza zömében ezek a coinok mindig annak a kezében vannak. Nincs ez másképp a Bitcoinal sem! Horror mennyiség van a létrehozója tárcáján. Akkora hogy az egész Bitcoin piacot egymaga bedöntheti vele. Egy életre lesittelték, vagy meghalt. Soha nem volt célja neki egy igazságos pénzrendszer létrehozása! Senki sem tudja kik álnak mögötte! Kriptóból annyit lehet nyomtatni, csinálni mint a szemét. Csinálnak is! Az egésznek egységesen zuhan az értéke, vagy éppen nő. 3 évig foglalkoztam vele, egy hatalmas szervezett csalás az egész! Tömegével vannak az interneten, közösségi oldalak, fórumok akik abból élnek hogy érdeklobbikat segítenek akik hülyére veszik az embereket olyan formában mintha átlagemberektől kapnának tanácsot. Manipulált kérdések, manipulált kommentek, szavazások, videók. Ez kombinálva van az informatikai lobbival. A kriptó az új szoftveres szemét! Kivétel nélkül mindegyiknél az a történet Pum-Ad-Dump felnyomják az egekbe majd semmit sem ér a végén.
  • uwu2020
    #44
    A bíróságon nem biztos ám, hogy agressziónak fogják fel a pénznyomtatást, ott senkit sem fog érdekelni mi van a fejedben. Azt csak úgy mondod, hogy más az agresszor, ha öldökölsz, akkor te leszel az.
    De kipróbálhatod, menjél ölni, de előre szólok szerintem sitten végzed.
    Sokkal jobb lenne ha szednél valamit, ami megnyugtat, és nem gondolnál többet a btc-re.
  • factorian
    #43
    Az ostoba jelző még mindig csak az ilyen újságírókra (?? ez szakma? 8 általánossal jobb munkát lehet végezni ennél a színvonalnál) megfelelő jelző, akik ennyi év után sem képesek utána nézni hogy mi a crypto és miért jó és miért fogadják el már országok. Ha nem érted a (korrupt) pénzügyi rendszerünk működését akkor ne írj róla cikket, ennyire egyszerű.
  • uwu2020
    #42
    Elkezdődött a nap az irodába, és itt most nevetés van, jó így indítani a hétfőt, köszi.:D
    Te írsz olyanokat mint egy prszichopata tömeggyilkos, és igen, idegesnek is tűnsz.
    Már írtam, hogy nincs köztünk vita, ahhoz legalább valami közös téma kellene. Az elején úgy tűnt ez a btc lett volna az, de minél többet írsz róla egyre egyértelműbb, hogy a te fejedben lévő btc egész más mint a valóságban. De nem csak az, egy komplett világ van máshogy a fejedben. Anders Behring Breivik is azt gondolta valami magasztos célért harcol, hasonlítotok, csak te még nem vagy sitten.
  • Sydra
    #41
    "LOL ideges vagy?"
    Miért projektálod rám folyton az érzelmi állapotodat? Érvek helyett csak ez maradt?
    A Bitcoin csak egy eszköz, mint a kalapács. Van amire jó, van amire nem jó. Furcsa is hogy ennyi érzelmet viszel egy ilyen tárgyilagos vitába.

    "Remélem nem baj ha másoknak is megmutatom a hsz-eidet."
    Én nagyon szeretném, hogy megmutasd minél több embernek. Szívességet teszel vele.

    "De ez nyilván csak azért, mert te okos vagy, meg erkölcsös, mindenki más pedig buta és tolvaj is, akik a szent btc útjában vannak, ezert meg kell őket őlni."
    Én csak az erőszak ellen és az egyéni önrendelkezés mellett állok ki. Nyilván ha valaki arra kényszerít, hogy használjam a vacak pénzét, amiből bármennyit nyomtathat minden évben azt agressziónak fogom fel és lehetőség szerint elhárítom a veszélyt. A felelősség az agresszort terheli.
  • uwu2020
    #40
    LOL ideges vagy?
    Nyugi, nem történt semmi. Minden a terv szerint halad, a bitcoin egy véres forradalommal átveszi a hatalmat és elhozza a világbékét és a szabadságot. Jaaa neeem.

    Remélem nem baj ha másoknak is megmutatom a hsz-eidet. Lesz röhögés. De ez nyilván csak azért, mert te okos vagy, meg erkölcsös, mindenki más pedig buta és tolvaj is, akik a szent btc útjában vannak, ezert meg kell őket őlni. Had röhögjenek egy utolsót.
    Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2022.05.01. 19:16:13
  • Sydra
    #39
    Lehet hogy te valami tolvaj családban nevelkedtél, de normális emberek között lopni/rabolni bűn. Teljesen természetes dolog megölni azt aki az életedre tör és ellopja a vagyonodat. Nem az a gonosz aki megvédi önmagát. Nem kell lopni, rabolni és akkor nem lesz min sipákolnod.
    És igen rendszerint a forradalmak is így történnek. Az embereknek elegük lesz az élősködő zsarnokokból és fellógatják őket a lámpavasra ahogy azt illik.
    Utoljára szerkesztette: Sydra, 2022.05.01. 16:35:30
  • Tetsuo
    #38
    A bankok másodpercenként vagy milliószor utalnak egymás közt, ezt sehogy nem váltod ki BTC-vel, ahogy a többi pénzkezelő intézet tőzsdei tranzakcióit a sebesség miatt sem. Az átlagember vásárlásait sem, mert rohadt drága a működése.
    Az energiafelhasználáson biztos lehet javítani, de olyan gazdaságos,egyszerű,olcsó, gyors sosem lesz, mint egy bankkártyás fizetés. Pedig annál kellene jobbnak lennie, hiszen sokkal régebbi tech.
    Az ETH sokkal jobb megoldás, de még az is sz@r. Szerintem az lesz, hogy valami nagy bank vagy állam megalkot egy olyan digitpénzt, ami kiváltja az összes többit, mert hatékonyabb (olcsóbb, gyorsabb) lesz, illetve eleinte lesz ezekből néhány konkurens, majd csak egy maradhat... De nem a senkiföldjén, ellenőrizetlenül.
  • uwu2020
    #37
    Bocs nem volt pontos, azért akarsz gyilkolni, hogy ne legyen cbdc, mert az már elnyomás lenne...
  • uwu2020
    #36
    Nem lesz vita. Azt hiszel amit akarsz, ahogy én is. Szerintem ha megmutatnád egy pszichiáternek miket írtál, rögtön receptért és tollért nyúlna.
    BTC a dollár helyett... abból kis zsidózás, nácizás, meg lámpavas! És közbe azt hiszed engem tanítasz.
    Szekunder szégyen.
    Képes voltál hosszasan kifejteni, hogy gyilkolnod kell a btc-ért! Na ez a durva, tanulmány alanya is lehetnél.



    Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2022.04.30. 19:48:06
  • Sydra
    #35
    Örülök, hogy taníthattam neked valamit. Következő vitában talán már kevésbé leszel személyeskedő, tudálékos pöcs.
  • uwu2020
    #34
    Elég jó öazzefoglaló, jobb lett volna ha ezzel kezded.
    Viharsziget 2.
  • Sydra
    #33
    Fogd fel úgy, hogy a Bitcoin hálózat az az új GIRO aminek a Bitcoin az elszámolási egysége, nincs központi szervere és bárki használhatja megkülönböztetés nélkül.
  • Sydra
    #32
    "És most jőnnek a hazugságok mer leszólták a magasságos BTC-t...LOL"
    Már megint a projekcióid. Nem fogok megsértődni, mert szerinted a kalapács nem jó semmire.

    "Te írtad hogy nagy eséllyel átvehei a dollár helyét."
    Nem értem, hogy ebből miért az következik, hogy csak a Bitcoin blokkláncon lehet befizetni a fűtésszámlát. Azt írtam, hogy a fontos tranzakciók egyelőre mehetnek a blokkláncon. A kisebb tranzakciók mehetnek Lightning Network-ön vagy más hasonló megoldásokon. Azt is írtam, hogy a bankközi átutalások már most is simán mehetnének Bitcoin hálózaton. A bank ügyfelei továbbra is használhatják a bank saját hálózatát, ahogy eddig. Előny is lenne sok kis országnak meg kis banknak, hogy van egy globális infrastruktúra, amit olcsón használhatnak és nem lehet őket kizárni belőle mondvacsinált politikai indokokkal. Az meg hogy sokminden bitcoin-ban legyen elszámolva és nem dollárban az megint nem technikai akadály. Jobb is egy olyan világpénz, amit nem lehet csak úgy elinflálni egy amerikai magánbank által. A te érvelésed dióhéjban arról szól, hogyha a Bitcoin nem oldja meg a világ összes problémáját azonnal, akkor az nem jó semmire. Nincs olyan technológia ami megoldja a világ összes problémáját azonnal. Viszont a Bitcoin elég sok fontos problémát megold ami eddig megoldatlan volt.

    "Én nem tapsikoltam, csak van és kész, nincs olyan opció, hogy ne legyen már!"
    Hogy ne lenne? Te minden döntésbe csak úgy belenyugszol, amit a fejed felett hoznak a te életedről?
    Ki kell vinni a tömegeket a bankok elé, aztán fellógatni mindenkit a lámpavasra aki CBDC-ket támogatja! A rablás bűn. A rabszolgaság bűn. Fellépni ellenük önvédelem. De minimum szóvá kell tenni minden alkalommal, ha az ember lopást, rabszolgaságot lát.
    Utoljára szerkesztette: Sydra, 2022.04.30. 16:58:15
  • uwu2020
    #31
    És most jőnnek a hazugságok mer leszólták a magasságos BTC-t...LOL
    Te írtad hogy nagy eséllyel átvehei a dollár helyét.
    Vagy végeztūnk, mégse?
    Dollárral fizetnek ám par azámlát is.
    Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2022.04.30. 16:30:58
  • uwu2020
    #30
    Én nem tapsikoltam, csak van és kész, nincs olyan opció, hogy ne legyen már!
  • Sydra
    #29
    "Az meg külön vicces, hogy ezt a BTC hálózaton képzeled el, ahol a fūtésszámlákat se lehetne befizetni. Számolgassál..."
    Ez csak neked jutott eszedbe, én ilyet nem mondtam.
  • Sydra
    #28
    "Igen, tehát lehetetlen, köszi."
    Ez megint olyan hogy csavarhúzóval nem lehet az összes kalapácsot kiváltani. Az nem baj, hogy léteznek centralizált vagy bizalom alapú megoldások és a Bitcoin-nak soha nem is volt célja mindet kiváltani. Te valami olyasmit feltételezel a Bitcoin mögé, ami nincs ott, vagy csak összemosol minden centralizált megoldást.

    "Van már CBDC"
    Ha van zsidó irtás akkor az mire érv? Lehet igazolni a zsidó irtást azzal, hogy létezik? Ha más ország is akarna zsidókat írtani az igazolná annak a helyességét?
    Olyan dolgokhoz tapsikolsz ami szörnyű lenne neked is meg az egész emberiségnek.
  • uwu2020
    #27
    Az meg külön vicces, hogy ezt a BTC hálózaton képzeled el, ahol a fūtésszámlákat se lehetne befizetni. Számolgassál...
  • uwu2020
    #26
    Igen, tehát lehetetlen, köszi. Van már CBDC és szinte minden kormány akar magának, kevés lesz, hogy neked nem tetszik. Ennyit erővel tulajdonképpen nekem is lehet 40 feleségem, csak nincs mert szar a viág.
  • Sydra
    #25
    "CEFI leváltása eleve lehetetlen"
    Ez így túl általános kijelentés. A cefi nem jelenti azt, hogy egy szűk gazdasági és politikai elit kell hogy irányítjsa a bolygó minden lakójának életét és személyes pénzügyeit. Cefi az is, amikor megbízol egy emberben vagy cégben amikor üzletelsz vele.
    Pl az állami központi bankok többnyire csak kárt csinálnak. Ezeket simán le lehet váltani már létező jobb megoldásokkal.
    A CBDC-k meg a legrövidebb út a totális fasiszta diktatúrához. Remélem sosem lesz szerencsénk semmi ilyenhez ebben az országban.
  • uwu2020
    #24
    Nyilván nem minden hazugság amit a fanatikusok írnak, de pl. a CEFI leváltása eleve lehetetlen, DEFI mellette kell hogy megvalósuljon, a BTC funkcionálisan nem sok szerepet tud benne ellátni, csak a kapitlizációja miatt van jelentōsége. Ezeket a tényelet nem vagytok hajlandóak tudomásul venni.
  • Sydra
    #23
    "Mivel ugyanazokat az ökörségeket szajlózod. Azon az oldalon ahol csak BTC-t lehet venni, és a cikkeket átitatja a vallásos áhitat, legyen már gyanús!"
    Már megint azok a fránya projekciók. Nem tartok és nem használok bitcoin-t. Ennyire vagyok Bitcoin fanatikus.

    "Mit Kell még azon érvelni, hogy egyike konszenzus rendszert sem játszották meg ki, pedig a DPOS pl. elég ratyi matematilailag."
    Itt csak valószínűségeket lehet szembeállítani. De DPOS-ból is van száz féle implementáció, így önmagában az hogy DPOS nem mond semmit. De a DPOS is csak annyit tud csinálni, hogy felad valamennyi decentralizáltságot, hogy nyerjen valamennyi gyorsaságot. Bizonyos körülmények között ennek is van értelme. Globális pénzrendszernél viszont nembiztos, hogy ez egy jó stratégia. Nehogy az legyen, hogy 5-10 évente újra kelljen húzni a globális infrastruktúrát. Nekem már az is csodaszámba megy, hogy a Bitcoin hálózat hiba és korrupció mentesen működik 13 éve.