7
 • zola2000
  #6
  Egyébként mi olyan játék van? Az fpsek mennek gamepaddal is, csak ne keverjük össze az egeresekkel.

  Olyan játékok is mint a cities skylines, rollercoaster tycoon 3 vagy tropico 3-4-5 is jók gamepaddal konzolon, age of empires/StarCraft/total war (ahol nem csak építkezni hanem hadsereget kell vezérelni) már nem annyira.
 • zola2000
  #5
  Még windowst se, hanem linuxot.

  Mert alapból linux van a steam decken, persze winevel sok játék fut.
 • dyra
  #4
  vagy arról, hogy én még mindig nem kaptam meg az enyémet.
 • Sir Cryalot
  #3
  Én ezt nem keresletnek hívnám hanem ballisztikának ami egy ideig felfelé ívelt mostmeg már látszik hogy földet ér a cucc és nem lesz se "soft landing" se unreal5 cím tömkeleg (a bejelentett címek 48%-a az). Még a tegnapi Unreal5 induláshoz se tudtak új kontentet kirakni :DD.

  Már a microsoft minecraft beszerzése is gyanús volt de az utóbbiak után egyértelmű hogy itt csak mítoszgyártás folyik.
 • kvp
  #2
  Ha egyszer konzolra van kereslet akkor arra irjak a jatekokat. Mig a pc varhatoan marad aminek terveztek, azaz irodai gepnek, foleg mernokok es egyeb szellemi termelo munkat vegzok szamara. Persze ha lenne megbizhato szelessavu net mindenhol, akkor az irodai pc-k is kiszervezhetoek lennenek egy cloud-ba. (regi neven timeshare mainframe-be) Akinek meg tenyleg nagyon nagy teljesitmeny kell az iroasztalara, az mar most is gyakorlatilag egy mainframe szervert rak az asztal melle a foldre.
 • Sir Cryalot
  #1
  Ez a cucc leginkább arról lesz nevezetes hogy a PC karámkezelő newell most majd benyújtja a számlát a fejlesztőknek hogy egérbill-t már ne is nagyon tegyenek meg céleszköznek. Na nem mintha eddig lett volna értékelhető kb+m játék. Az egérbill felhasználó ELÁRVULT. Idiótákék ülnek bársonyszékekben meg 0.5 bites userek + barom streamereket néznek mint a linus tech tips.