3
  • kvp
    #3
    A cikk arrol szol, hogy ha nem kell a bongeszomotoron at menni, hanem lehet dedikalt alkalmazassal, akkor jobb a teljesitmeny. Apple keszuleken az app is csak az egyetlen hivatalos bongeszomotort tudja betolteni, mert nem engedelyez mast az Apple.
  • zola2000
    #2
    Persze, androidon is a stadia működik appként is és böngészőből is hasonlóan, de valahogy appon keresztül jobb a teljesítmény, bár böngészőből sem olyan rossz.

    Aztán lehet hogy felső kategóriás tableten már kevésbé lehet érezni a különbséget, pcn sincs külön stadia app, mondjuk geforce nown ott is érzem hogy a programból indítva valahogy jobb mint a play.geforcenow.com oldalról.
  • Botond #1
    Valójában külön app van neki, nem is értem a picsogást emiatt. Odamegyek az xcloud részre, és leduplikál egy safarit, aminek xcloud ikonja van és az xcloud jön be, és teljesen app hatása van. Mikor elindítom a felhőjátékot akkor kirakja a gémet full képernyőre és bal felső sarokban a szokásos gombok.
    Az egész pont ugyanúgy néz ki játék közben, mint amikor az otthoni pc-men az xbox appal streamelem a játékot az xsx-ről, szóval ez az app miatti picsogás teljesen felesleges.