13
  • Agyturbinikusz
    #13
    Értem, vagyis Hofi zsidó.

    Néha nézz ki az ablakon, ott állok előtte és sírok kinomban.
    Nincs más csak Te igazságod, a te vallásod, a te világod.

    Minden más hazug, erkölcstelen.

    Kellemes napokat.
  • Tetsuo
    #12
    Milyen érv az, hogy ki kezdte emlegetni a zsidókat? :-D Mire akarsz utalni ezzel? Hogy tabu téma? Nekem az igazság a fontos.
    Viszont az alpári szint és a zsigeri utálat a #9-ből árad.
    A "Cromwell-féle Anglia" névleg, látszólag volt vallásos, valójában nem volt keresztény. Az angolok általában sosem voltak keresztények, ahogy pl. manapság a latinnyelvű országok sem, hiába hangoztatják. Az Egyesült Államok konzervatív pártjának és követőinek sincs köze a kereszténységhez, de a magyar kormánypártoknak sincs.
    Általában véve a demokratáknak pedig a demokráciához stb. A ma magukat és mások által is jobboldalnak nevezett politikai tömorülések sem jobboldaliak... Sajnos hamis beszéd és hazug retorika van szinte mindenütt, még a közbeszédben, otthoni családi beszélgetésekben is akár csak az iróniával, szarkasztikus viccelődéssel - hiszen azok is kiforgatott, ellentétes jelentésű közlések. Az emberi környezetet és erkölcsiséget szintén soha nem látott pusztulás sújtja.
    Ma ilyen a világunk. Velejéig romlott. Csak az igazi valláshoz való visszatérés jelentene kiutat, ami képtelenség ugye. Ergo jön a nagy "reset", ami szükséges is, ahogy a legtöbb világvallás jövendöli.
  • Agyturbinikusz
    #11
    Megintcsak ki kezdte a zsidókat felemlegetni?

    Tudom annyira szereted őket, sugárzik a mondandódból.

    Igen utálom a vallást, mert hülyét csinál az emberekből, az összes vallás. Akkor miért ne utálják az emberek?

    Fellengzos? Akkor meséld el nekem miért nem működött a Cromwell felé mélyen vallásos Anglia?
    Csak nem azért mert ott nem voltak teljesen hülyék az emberek?
    Tessék a Vatikánba költözni, és megvan oldva az összes problémád. Igaz lehet a végére nem kell majd nyomni a WC-n ülve mert magától is kipotyog majd.

    Képmutatásra sarkall és közben csak a hülyeséget szajkózza, mi ebben a jó?
    Tudod olyan vagy mint egy bolond akinek leszögezi az egyik lábát, és bezárják egy szobába, körbe-korbe megy, és azt gondolja az a világ, igaz az csak egy szoba, a házban, és Minden szobában van egy bolond, az egyik JCS amit szajkóz, a másik Allah a harmadik Buddha a 4 meg a spagetti szörny. Én meg kívülről nézem ezt a házat és az ablakon belesve szörnyűlködők.
  • Tetsuo
    #10
    A nagy kiirtás után többen voltak, mint előtte. Szóval, túlélőként nekem nem lenne pofám mások vagyonát felélni, apanázst kapni vélt vagy valós halálozásra hivatkozva, hanem csöndben gyászolnék és tiszteletben tartanám, hogy más népek sokkal többet vesztettek, nem pedig még beléjük rúgnék.
    A fellengzős és hamis történelemtudásod, ahogy a vallásutálatod téged minősít, nem engem. Miért nekem írod?
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2022.03.13. 22:20:38
  • Agyturbinikusz
    #9
    Latod, Te vagy a keresztényi szeretet mintapéldája, szerintem a papok beoltottak hátulról, és ezert próbálod az egész világot átterelni a Te elmebajod irányába, mert ha neked rossz legyen mindenkinek az.

    Szerintem Cromwell elvégezte a kísérletet, senkinek nem kellett a te hülyeséged, ha kellett volna, akkor most nem lenne emberiség ebben a formában sem jó eséllyel, hiszen az első pestis járvány kiirtotta volna az EU nagyreszet, miközben szalaggal tancolnak a kopjafa korul.
    Nem rossz alternatíva, vegulis nem kellene ezeket a gyűlölködő hülyeségeket olvasnom tőled....

    Különben apai nagyanyám neve Horenstein Etel volt, latod jól kell csapatot választani, nem a balfasz akrobatát a kereszten, lehet nem lennel irigy ha te is kapnál kártérítést, amiért elvittek az (nagy)apad (nagy)anyád és elgázosították őket. Jobb lett volna nekünk is főleg, ha azelőtt történik mielőtt Te(szüleid) megszülettél(tek)....
  • Agyturbinikusz
    #8
    Talán emlékszel a Tanú című filmre, valahogy az mégsem volt eléggé egyenlő, nem annyira egyenlő mint Hofi, sőt próbáltad abban az időben hasonló módon/stílusban elmondani a véleményed, akár több ember előtt?
    Akkor csak egyenlőbb volt!
  • Tetsuo
    #7
    Tudjuk kik az egyenlőbbek. Akik kiválasztottként generációkon átívelő kárpótlást kapnak egyedüliként a XX. század borzalmai után.
  • Agyturbinikusz
    #6
    Kérem elvtársak, itt Mindenki egyenlő, de én még egyenlőbb vagyok!
  • Tetsuo
    #5
    Sőt, ő ki is mondhatta.
  • quatlander
    #4
    Voltak egész jó meglátásai! :D
  • Agyturbinikusz
    #3
    Ennél egyszerűbb dolgok esetében is szükség van rá, míg USA-ban hozzá lehet férni online a javítási útmutatókhoz, vagy alkatrész katalógusokhoz ingyen, addig a többi országban nem. Nekem az volt az első eset amikor VPN-t kellett használni. Egyszerű de nagyszerű.
  • barret
    #2
    Hofi előre látta! :D
  • quatlander
    #1
    "...ott ültek velem szemben Cenzék… Cenzné, meg az ura… Az, a Cenzúra..."