2
  • zetortraktor
    #2
    Ööö, kicsit cikinek érzem, hogy trivialitásokra hívjam fel a figyelmet, de most tényleg 1. élő, 2. lineáris (tévés) 3. amerikai adatokat hasonlítasz YouTube videók globális élettartam-adataihoz? Persze, ha élő YouTube-adás megy milliós nézettséggel, az más (sajnálom, én ennyire nem vagyok járatos YouTube-témában), de szerintem nagyon meg fogsz lepődni olyan dolgokon, hogy manapság az egyik legnézettebb tévésorozat a tévében lineárisan, az adás idején még egy millió nézőt sem hoz.

    Ha hiányos a tudásod a témában és érdekel, akkor érdemes továbbképezned magad, mert nagyon érdekes összefüggésekre lehet rálelni. Azt vettem észre ugyanis, hogy olykor a nézettségek terén elég nagy butaságokat írsz (most hirtelen nem találok példát), de gondolom azért, mert csak elolvasol valamit és készpénznek veszel.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2022.03.09. 08:45:09
  • Ender Wiggin #1
    Ha a három soroat kombinált 2,5 milliós (alapsori 1,5 millió, Fear és World Beyond 0,5-0,5) nézettsége népszerűnek mondható... Vannak youtube-erek, akik ennél több nézőt vonzanak minden videójukkal...