Szekeres Viktor

Újabb The Walking Dead-sorozat készül

Maggie és Negan lesz az új TWD-sorozat főszereplője.

Eli Jorné készítésében az AMC új sorozatot rendelt be, ami a The Walking Dead hihetetlenül népszerű világában játszódik. Az Isle of The Dead főszereplője természetesen Lauren Cohan és Jeffrey Dean Morgan lenne, a helyszíne pedig Manhattan szigete, és az ottani túlélő közösség, valamivel több, mint egy évtizeddel a járvány kitörése után. A premier 2023-ban lesz.

A franchise hatalmas népszerűségét az mutatja, hogy ez már az 5. hivatalosan berendelt spinoff, és akkor még mindig nem láthattunk lokális, nemzeti változatokat. Ezt a spinoffot megelőzte korábban a Fear The Walking Dead, a The Walking Dead: The World Beyond, a nyáron érkező Tales of The Walking Dead és az ugyancsak 2023-ra kiírni Daryl és Carol-spinoff, valamint a Rick karakterével készítendő filmek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Ööö, kicsit cikinek érzem, hogy trivialitásokra hívjam fel a figyelmet, de most tényleg 1. élő, 2. lineáris (tévés) 3. amerikai adatokat hasonlítasz YouTube videók globális élettartam-adataihoz? Persze, ha élő YouTube-adás megy milliós nézettséggel, az más (sajnálom, én ennyire nem vagyok járatos YouTube-témában), de szerintem nagyon meg fogsz lepődni olyan dolgokon, hogy manapság az egyik legnézettebb tévésorozat a tévében lineárisan, az adás idején még egy millió nézőt sem hoz.

    Ha hiányos a tudásod a témában és érdekel, akkor érdemes továbbképezned magad, mert nagyon érdekes összefüggésekre lehet rálelni. Azt vettem észre ugyanis, hogy olykor a nézettségek terén elég nagy butaságokat írsz (most hirtelen nem találok példát), de gondolom azért, mert csak elolvasol valamit és készpénznek veszel.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2022.03.09. 08:45:09
  • Ender Wiggin #1
    Ha a három soroat kombinált 2,5 milliós (alapsori 1,5 millió, Fear és World Beyond 0,5-0,5) nézettsége népszerűnek mondható... Vannak youtube-erek, akik ennél több nézőt vonzanak minden videójukkal...