4
  • Baker1
    #4
    Le vannak maradva! :D

    https://www.youtube.com/watch?v=4jCfbTSoCiA

    https://www.youtube.com/watch?v=s9wpWc3xX94
  • duke
    #3
    Ez igy eleg benanak nez ki, de mondjuk legyen ez a 0.8 -as verzio, es majd a 2.2 verzio egyszer majd hasznalhato lesz. Valamilyen szabvanyos postalada szeru tarolot kene kitalalni, es elhelyezni a hazfalon, erkelyen, keritesen. Jon a dron felismeri, rarepul, es beleteszi a szabvanyos meretu csomagot. Lezarja es ertesiti a tulajt a kezbesitesrol.
  • kvp
    #2
    Az uvegbol keszult korlatra valo leszallas az nagyon Mezga csalad fele fenyposta stilusu. A legkisebb szel eseten is a korlatot betorve fog leszallni, miutan lefujta a szel a rosszul rogzitett csomagot.

    Ha mar mindenkeppen erkelykorlaton leszallas, akkor 4 emelorotoros dron (ha hatotav is kell, akkor tiltrotor) es a leszallohely egy vizszintes, aktiv celkeresztes felulet kellene hogy legyen. Kb. egy deszka amit kilogatnak mint egy ruhaszaritot. Ez utobbi tartalmazhat egy rogzito/pozicionalo tolcsert is, amibe a dron alja beleulhet (lasd madarfeszek) es igy akar az automatikus toltore csatlakozast is meg lehet oldani. (tehat minden cimen tudna tolteni ha szuksege van ra) A csomagrogzitest pedig mindenkeppen egy zart dobozzal kell megoldani, akkor biztos nem potyog le rola semmi.
  • Cat #1
    1. Nappal, tökéletes szélcsendben, kis tömeggel ahogy nézem működik ez a leszállás, de azért csak megnézném szürkületben (télen délután 4 óra!), némi szél mellett is.
    2. Nagyon béna ez a rárakós tárolási megoldás. Nyilván egy áramvonalas zárható doboz kellene rá.