4
 • zola2000
  #4
  Különben érdekes hogy miért hagyták abba a normális játékok portolását telefonra, pedig a GTA játékoknál millió feletti letöltést látok, aztán a mai telefokon már szerintem menne a GTA 4 is főleg ha nem kellene az ARM procinak x86ot emulálni még ennél is jobb lenne a teljesítmény:

  https://youtu.be/TyyGg4glqLI
 • Cat #3
  Én inkább úgy fogalmaznék, hogy sokkal inkább szórják a pénzt hülyeségekre, mint például a mobiljátékokban lévő mikrotranzakciók. Nálunk egy virtuális tárgy vásárlását pénzkidobásnak érzi az ember, de Ázsiában nem így gondolják az emberek. Leszögezném, hogy ez messze nem csak Kínára igaz, a japán, indonéz, vietnámi stb. piac hasonlóan extrém erős.
 • kvp
  #2
  Azsiai egy merheto piac, mig nyugaton zsugorodik a jatekosok kore, de akik maradnak azok is inkabb csak konzolt hasznalnak. Europa es amerika azsaiahoz kepest nem piac.

  A lego egyik teruleti kepviselojetol hangzott el par eve, hogy azert jonnek inkabb amerikai temaju keszletek a varosi es hasonlo alap temakban, mert az USA csak karacsonykor nagyobb piac mint Europa egesz evben. Ha igazan be tudnanak torni a kinai piacra, akkor az USA sem kapna tobb tematikus keszletet, csak a jolfizeto filmes licenszek maradnanak. Erre egyebkent voltak probalkozasok, direkt kinai temaju es ertekrendu keszletekkel. Kinai ertekrend alatt a kinai kommunista part ertekrendjenek kiszolgalasat kell erteni. Jelen esetben is a penz beszel es kina mara gazadagabb mint a vilag nyugati fele.
 • zola2000
  #1
  Azt hittem hogy így a kis mobil játékokat lehet gyenge PCn futtatni vagy régi surface szerű tableten, erre elég nagy gépigényt fogalmaztak meg ami szinte ki is zárja a Microsoft surfacet/koppintásait.

  Az is érdekes hogy miért csak Ázsiában lesz a béta ... de újabban az új mobiljátékok bétája is mindig csak Ázsiában van.