3
 • Macropus Rufus
  #3
  mondjuk meg lehetett volna őket, ha akarják... de nem akarják.
  Mondjuk egy olyan bünti, hogy a megelőző év, éves nyereségének a 90%-a a büntetés,
  és kiemelni, hogy ez után minden hasonló jogsértés a megelőző év nyereségének a 99%-a lesz. Sztem két perc alatt repülnének a Telekom magyarországi vezető a picsába. A németek ezt nem nagyon hagynák.
  Tudom, ui. 15 évig voltam egy olyan cégnél rendszergazda, aminek a hálózati infrastruktúráját a német telekom biztosította a magyarokon keresztül. És én láttam a saját szememmel, hogy egy középvezetőt küldtek ki földet túrni, mert akkor már kb. 2 hete baj volt az optikai kábelünkkel és nem voltak hajlandók foglalkozni vele. Aztán megelégeltük, szóltunk a német anyavállalatnak ő meg a német t-kom-nak , hogy [email protected]ák meg. És mivel Németország egyik legnagyobb cégével volt dolguk ezért ugrottak is. És kiküldték földet túrni és optikai kábel kiásni az egyik középvezetőt, akihez tartozott a probléma. Szóval egy ilyen bünti után a telekom teljes vezetését menesztenék. Ja: és a többi köcsög cég is tanulna belőle, mert lehet rájuk is sor fog kerülni ha hülyék.
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #2
  @mumoka 2012

  Nem nagyon van olyan nyugati ország, ahol egy nagy Nyrt-t, illetve annak vezetőségét normálisan meg lehetne büntetni ilyen törvénysértések miatt. (sikkasztani mostanában nem szoktak, mert ha akarnának se tudnának annyit összevakarni, mint amennyi a fizetésük :-)
 • mumoka 2012
  #1
  itt a probléma nálunk A hatóság Versenytanácsa 310 millió forintos bírságot szabott ki a jogsértésért a Magyar Telekom Nyrt.-re, tekintettel többek között arra, hogy az elmúlt 10 évben már tizedszer tévesztette meg a fogyasztókat. 1 magyar lakosra ennyi bűncselekmény ért már 5x életfogytiglant adnak a cégek meg csak enye bennyét kapnak
  nagyon jók a magyar törvények.