2
 • TSImike
  #2
  Igazad van, de a helyzet kicsit árnyaltabb szerintem. Ha elindul a gép és egy szoftver "előtelepítve" ott van, akkor nem feltétlenül kezdesz keresni másikat arra a funkcióra. Én már azt is gusztustalannak tartom, hogy amikor az alapértelmezett programokat módosítod a gépházban akkor nem módosítja azonnal, hanem még az arcodba löki hogy hát ő nem ezt ajánlja, és biztos hogy le akarod e cserélni. Biztos b@sszameg mert azért mentem oda és azért nyomtam rá... Sőt volt olyan hogy valamelyik nagyobb frissítés után nemes egyszerűséggel visszaállt. Remélem nem jön el az az idő amikor már nem lehet microsoft fiók nélkül windows-t telepíteni.
 • Arnika19
  #1
  A Nextcloud és a többi társaság azt sérelmezi, hogy a Microsoft a gyakorlatával arra kényszeríti a felhasználókat, hogy megadják a személyes adataikat.
  Ezek a cégek nem adatvédelmi hatóságok, írásos beleegyezésemet adtam adataim kezeléséhez, a megfelelő jogszabályok előírásai alapján kezelik.
  Jogtalan a panaszkodásuk, mert köze nincs hozzá és Nextcloud és a többi társaság gyengébb szolgáltatást nyújt nem az MS piaci fölénye miatt kevés a bevételük, dolgozzanak jobban. Egyszerűbb pereskedni kamu indokok alapján és úgy pénzt lehúzni a konkurenciáról.