Belebukhat a Rockstar a GTA Trilogy - The Definitive Edition balhéba?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"hamarosan a GTA IV Definitive Editiont is leleplezi..."
Az már a HD univerzum része, nincs olyan nagy lemaradásban az 5-től, talán sikerül nekik felhúzni az 5 szintjére grafikailag. Ami miatt mégis kétséges, hogy ez nem egy normál fejlesztőcsapat, csak egy Rockstar...
Az már a HD univerzum része, nincs olyan nagy lemaradásban az 5-től, talán sikerül nekik felhúzni az 5 szintjére grafikailag. Ami miatt mégis kétséges, hogy ez nem egy normál fejlesztőcsapat, csak egy Rockstar...
Annyira húzós nem lehet az a határidő ha már valami nyolc éve jelent meg a gta5 azóta az rdr2t leszámítva nem adtak ki semmi komolyabbat. Ugyanígy a Witcher3 sem tegnap volt elég ideje lett volna a CDPRnek a cyberpunkra ugyanígy a bethesda is Skyrim, fallout 4 és fallout76 aztán azóta semmi.
De legalább ma már komolyan veszik azt ha egy normális fejlesztő beszól egy női kollégának és kirúgják mert szexuális zaklatás ugyebár, és a team diverz nemzetiségű, orientációjú stb ma már, ezt igazán értékelhetnénk ha már az új játékokat nem tudjuk.
De legalább ma már komolyan veszik azt ha egy normális fejlesztő beszól egy női kollégának és kirúgják mert szexuális zaklatás ugyebár, és a team diverz nemzetiségű, orientációjú stb ma már, ezt igazán értékelhetnénk ha már az új játékokat nem tudjuk.
A
Wow. Cyberpunkot se vettem meg, de öcsém aki viszont igen, ő mondta, hogy tényleg az is tele volt, van hibákkal és glitchekkel. Nem tudom mi ez a trend mostanában, hogy "félkész" játékokat adnak ki. Mondjuk a fejlesztő csapat itt tényleg nem okolható. Hihetetlen deadline-okkal és tizedannyi munkaerővel, lead developerek nélkül nem várható el minőségi munka.
röhöghetsz a hír igaz, Zelnick kiállt vele hogy minek költ Mark metaverse-re 10billiot mikor van gta online meg red dead online itt és most is. Keresd meg.
És a háttere se semmi hogy a rockstar north-nál "skeleton crew" van mert a lead devek otthagyták
ez nagyobb égés lesz mint a cyberpunk release kb 40x.
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2021.11.16. 13:56:57
És a háttere se semmi hogy a rockstar north-nál "skeleton crew" van mert a lead devek otthagyták
ez nagyobb égés lesz mint a cyberpunk release kb 40x.
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2021.11.16. 13:56:57
De jó, hogy nem vettem meg. Mobilos portok is voltak belőle? azokról nem is tudtam, hogy léteznek. De miért nem lehetett a normális PCs illetve konzolos portokat remasterelni? Nem lett volna az sokkal könnyebb? Nem értek annyira a kódoláshoz, de szerintem, ha van egy PC-s változat, ami már egyszer "optimalizálva" volt PC-re, akkor szerintem azt kellett volna "kipofozni" és felújítani, nem pedig egy mobilos portot. Ahogy elnézem az eredmény egy rakás szerencsétlenség lett. Én annak idején csak a San Andreassal PC-s változatával játszottam. Az is jócskán bugos volt, de azért nem ennyire. Amúgy meg majd kijavítják, vagy nem. Diablo 2 is hasonló cipőben jár. Abból is inkább remake kellett volna mint egy sima feltupírozás. Nem is értem miért nem egyből remaket csináltak. Pénzügyileg most, hogy kiadták a remastert és valószínűleg ki kell javítaniuk a hibákat (már ha meg akarják tartani a vásárlóikat) ugyanott lesznek mintha rászánták volna magukat egy remake-re. Valószínűleg az eredmény is jobb lett volna.
A Facebookot pedig árulják már Brandonnak 😄
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)
Mar aruljak a take two-t zuckerbergnek kb, nem vicc
Ez így azért nem több sima hőbörgésnél.
"Már az elején azt kell mondanom, hogy minden, amit a kritikusok és fanyalgók állítanak, igaz."
Jobb lenne tételesen végigvenni, hogy mi az a sok minden, ami igaz.
"a GTA 6 bejelentése helyett immáron a harmadik generációs konzolokra jelenik majd meg az ötödik epizód."
Ez így pongyola fogalmazás, mert nem harmadik generációs konzolokra, hanem harmadik konzol generációra (ami ha minden igaz, kilencedik generációs).
A Mafia DE remake, ez meg remaster. A Rockstar sem mondott soha mást.
Nem azt mondom, hogy nem lehet csalódás (és akkor bele se mentünk, hogy állítólag a korábbi mobilos portokat portolták most vissza PC-re és konzolra), de ez így pongyola.
"Már az elején azt kell mondanom, hogy minden, amit a kritikusok és fanyalgók állítanak, igaz."
Jobb lenne tételesen végigvenni, hogy mi az a sok minden, ami igaz.
"a GTA 6 bejelentése helyett immáron a harmadik generációs konzolokra jelenik majd meg az ötödik epizód."
Ez így pongyola fogalmazás, mert nem harmadik generációs konzolokra, hanem harmadik konzol generációra (ami ha minden igaz, kilencedik generációs).
A Mafia DE remake, ez meg remaster. A Rockstar sem mondott soha mást.
Nem azt mondom, hogy nem lehet csalódás (és akkor bele se mentünk, hogy állítólag a korábbi mobilos portokat portolták most vissza PC-re és konzolra), de ez így pongyola.