7
  • kalapos01
    #7
    Egyébként szerintem maga a jelenség érdekes, mert kísértetiesen emlékeztet a korábbi, Venomos párbeszédre, amikor leírtad, hogy Venom nem gonosz hős, azt a választ kaptad, hogy jó, ügyes vagy, de senki sem írja, hogy az, mire te azt írtad, hogy a cikkben az van, mire a válasz az volt, hogy a cikkben szó sincs erről.

    Most ugye azt írtad, hogy olvastad, hogy bukás, azt a választ kaptad, hogy ilyet nem írt senki a Google szerint, mire te belinkeltél két cikket - amiben pont nincs szó arról, hogy bukás lenne.

    Amikor pedig elfogytak az érvek, akkor maradt az, hogy " Hát persze persze troll röfögj csak... amikor egy ostoba arrogáns troll iq-ról hörög, különösen vicces... "
    .
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2021.11.11. 17:55:34
  • Lapajka
    #6
    Hát persze persze troll röfögj csak... amikor egy ostoba arrogáns troll iq-ról hörög, különösen vicces...
  • kalapos01
    #5
    Amikor az ember egy alacsony IQ-jú, szövegértésre képtelen egyénnel áll le vitatkozni.

    Buta ember: "a legnagyobb bukás lesz, meg ilyenek." komment #1
    Okos ember: "Elég fura lenne, ha bukás lenne, nem tudom, honnan szerzed a híreidet," komment #2
    Buta ember: Rádupláz az ostobaságára és betol olyan linkeket, amiken egy szó sincs arról, hogy bukás lenne a film és elégedett magával, hogy ő most megmondta. komment #4

    ---
    Mivel célom az emberi IQ gyarapítása, ezért most le kéne írnom, hogy mit írtam, de egyszerűbb, ha még egyszer elolvasod és értelmezed. Menni fog!
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2021.11.11. 07:28:43
  • Lapajka
    #4
    https://sg.hu/cikkek/film/147567/az-orokkevalok-lesz-az-eddigi-leggyengebb-mcu-film
    https://sg.hu/cikkek/film/147647/tenyleg-az-orokkevalok-az-eddigi-legrosszabb-mcu-film

    Ezt benézted tesó... ;)
  • kalapos01
    #3
    (rákerestem, a google nem hoz talalatot arra, hogy örökkévalók+bukás, csak egyet, ami arról ír, hogy siker (is) lett. szóval csak képzelted a dolgot, a könyvjelzőid megússzák.)
  • kalapos01
    #2
    Elég fura lenne, ha bukás lenne, nem tudom, honnan szerzed a híreidet, de szerintem törölnöd kéne valamit a könyvjelzőid közül. Az meg, hogy valaki a leggyengébb ötös dolgozatot írja, meg ötöst fog kapni, csak azt jelenti, hogy mindenki más több pontot szerzett. (Nem mintha bármi köze lenne egy film minőségéhez annak, hogy hányan nézik meg.)
  • Lapajka
    #1
    Arról volt szó, hogy a leggyengébb, meg a legnagyobb bukás lesz, meg ilyenek...