Szekeres Viktor

Nem csak az amerikai közönséget érdekelte az Örökkévalók

Amerikán kívül az év második legerősebb nyitányát hozta az Eternals.

Amerikában az év negyedik legjobb kezdését produkálta hétvégéjével az Örökkévalók (Eternals) című Marvel-mozifilm, viszont világszerte a második legerősebbet. Ha a csütörtök és vasárnap között az észak-amerikai piacon kívül befolyt mozis jegybevételeket nézzük, akkor megállapíthatjuk, hogy a szuperhősös film 161,7 millió dollárt kalapozott össze nemzetközileg, aminél jobb első hétvégét idén csak a Halálos iramban 9. része produkált, egész pontosan 163 milliósat.

A Nagy-Britanniában és a Kanári-szigeteken forgatott alkotás Matthew és Ryan Firpo szkriptje alapján készült, és a szereplőgárda elég illusztris lett, hiszen olyan színészeket szerződtettek, mint Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee, Barry Keoghan, Angelina Jolie és Kit Harington. Akiket a karakterek nevei érdekelnek, azok számára itt egy válogatás: Ikaris, Sersi, Kingo, Makkari, Phastos, Ajak, Sprite, Gilgamesh, Druig, Thena.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #7
    Egyébként szerintem maga a jelenség érdekes, mert kísértetiesen emlékeztet a korábbi, Venomos párbeszédre, amikor leírtad, hogy Venom nem gonosz hős, azt a választ kaptad, hogy jó, ügyes vagy, de senki sem írja, hogy az, mire te azt írtad, hogy a cikkben az van, mire a válasz az volt, hogy a cikkben szó sincs erről.

    Most ugye azt írtad, hogy olvastad, hogy bukás, azt a választ kaptad, hogy ilyet nem írt senki a Google szerint, mire te belinkeltél két cikket - amiben pont nincs szó arról, hogy bukás lenne.

    Amikor pedig elfogytak az érvek, akkor maradt az, hogy " Hát persze persze troll röfögj csak... amikor egy ostoba arrogáns troll iq-ról hörög, különösen vicces... "
    .
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2021.11.11. 17:55:34
  • Lapajka #6
    Hát persze persze troll röfögj csak... amikor egy ostoba arrogáns troll iq-ról hörög, különösen vicces...
  • kalapos01 #5
    Amikor az ember egy alacsony IQ-jú, szövegértésre képtelen egyénnel áll le vitatkozni.

    Buta ember: "a legnagyobb bukás lesz, meg ilyenek." komment #1
    Okos ember: "Elég fura lenne, ha bukás lenne, nem tudom, honnan szerzed a híreidet," komment #2
    Buta ember: Rádupláz az ostobaságára és betol olyan linkeket, amiken egy szó sincs arról, hogy bukás lenne a film és elégedett magával, hogy ő most megmondta. komment #4

    ---
    Mivel célom az emberi IQ gyarapítása, ezért most le kéne írnom, hogy mit írtam, de egyszerűbb, ha még egyszer elolvasod és értelmezed. Menni fog!
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2021.11.11. 07:28:43
  • Lapajka #4
    https://sg.hu/cikkek/film/147567/az-orokkevalok-lesz-az-eddigi-leggyengebb-mcu-film
    https://sg.hu/cikkek/film/147647/tenyleg-az-orokkevalok-az-eddigi-legrosszabb-mcu-film

    Ezt benézted tesó... ;)
  • kalapos01 #3
    (rákerestem, a google nem hoz talalatot arra, hogy örökkévalók+bukás, csak egyet, ami arról ír, hogy siker (is) lett. szóval csak képzelted a dolgot, a könyvjelzőid megússzák.)
  • kalapos01 #2
    Elég fura lenne, ha bukás lenne, nem tudom, honnan szerzed a híreidet, de szerintem törölnöd kéne valamit a könyvjelzőid közül. Az meg, hogy valaki a leggyengébb ötös dolgozatot írja, meg ötöst fog kapni, csak azt jelenti, hogy mindenki más több pontot szerzett. (Nem mintha bármi köze lenne egy film minőségéhez annak, hogy hányan nézik meg.)
  • Lapajka #1
    Arról volt szó, hogy a leggyengébb, meg a legnagyobb bukás lesz, meg ilyenek...