8
  • Sir Cryalot
    #8
    Nem kell messzire menni igy "mukodo" politikai palettaert se.
  • Sir Cryalot
    #7
    Skizofren hajlammal megaldottak dolga elsosorban hogy ha a valos eletben nehez az ervenyesules akkor kell valami fogast keresni hogy amugyis szarminden es kezdodik a szonyegrangatas
  • Cat #6
    A legnagyobb baj szerintem az, hogy rengeteg ember vesz úgy kriptot, hogy fogalma sincs arról, hogy esély van rá, hogy mindenét elveszítheti. A részvénypiac rendszeresen, évtizedenként összedől, és vannak bizonyos mechanizmusok a hatások csökkentésére, vagy végső esetben az állam is beszáll, mint történt a 2008-as válság után. A most kriptóba fektetők komoly eséssel egyáltalán nem számolnak (a feleződés nem az, ha év elejéhez képest így is növekedés van), és itt semmilyen hasonló védelem nincs.

    Sok emberéletbe fog ez az optimizmus (vagy tényleg inkább vallás) kerülni.
  • asgh
    #5
    Nem a részvénypiacot, hanem a bankszektort mentette meg az állam.
  • Sydra
    #4
    Értik ők, de nem beszélhetnek még feltételes módban sem arról, hogy az állammal bármi baj lehet, hiszen abból élnek.
  • felemelő
    #3
    Tippemre ezek a "szakértők" azt nem értik, hogy a kriptókban a nemzeti hatóságok, kormányok feletti függetlenség a legnagyobb érték.
  • kvp
    #2
    Mind a hataridos reszvenypiac, mind a kriptok csak spekulaciok, piramisjatekok. Az egyetlen kulonbseg, hogy az amerikai reszvenypiacot ujabban mindig kimenti az amerikai allam ha bedol, a kriptokat nincs kinek. Igazabol a reszvenypiacon kereskedni jeleneg azt jelenti, hogy varni az allami mentocsomaggal bekerulo toket amit az adofizetokon hajtanak be az inflacion keresztul. Ebbol a szempontbol a reszvenypiac megbizhatobb, mar ha az ember olyan befekteto, akit biztosan mindig kiment az allam. (ehhez igazabol csak kapcsolati toke kell vagy jokor kell jo helyen lenni)
  • Sydra
    #1
    Azért durva tudathasadás befektetőként spekulációval megvádolni valakit. :D
    Nem tetszik neki, hogy a bitcoin-nál nincs egy haver akit fel lehet hívni, hogy nyomtasson nekik x millió bitcoin-t amiből vásárolgathat.