2
  • zetortraktor
    #2
    Ez mit jelent, hogy hány olyan cikket olvastál el, ami előre, sokszor látatlanul lehúzza a filmet? És miért olvastál el ilyeneket? És az ötödik vagy a tizedik után miért folytattad? Meg egyébként is, miből ítéli meg bárki is, hogy valaki látatlanul vagy látva húz le egy filmet? Ennyire lejön a sorokból, hogy valaki hazug cikket ír? Tudsz linkelni párat? Tényleg érdekelne.

    Persze az is, hogy miért lett volna borítékolható "hogy egy teljesen új történet szál, új szereplőkkel nem fog csúcsot dönteni"? Amikor konkrétan csak az ellenkezőjére volt eddig példa, ld. A galaxis őrzői?

    A megoldás: nem hisztizni kell, meg másokat hibáztatni, meg egy 2 soros kommentben három szót szentelni annak, hogy milyen volt a film. Miért nem azt írod le, hogy milyen jó volt, hogy miért volt az, hogy ajánlod nekünk, többieknek, akik nem látták, stb? Szerintem több értelme lenne.
  • csulok0000
    #1
    Nem csodálom a számokat. A megjelenés előtt kizárólag olyan cikket láttam amiben már előre, sokszor látatlanul lehúzták a filmet, pedig szerintem egész jó lett. Am is borítékolható volt, hogy egy teljesen új történet szál, új szereplőkkel nem fog csúcsot dönteni.