Szekeres Viktor

Nagyon sokan megnézték az új Marvel-filmet

Nem hozta az elvárásokat az amerikai mozikban az Örökkévalók.

A kritikusok nagyjából félútra rendezkedtek be az Örökkévalók kapcsán, legalábbis a pozitív és negatív vélemények fifti-fifti arányban oszlanak meg (a közömbös vélemények, valamint középutasak is negatív előjelűnek számítanak), a nézők természetesen azért javarészt szerették az Eternalst, ami Amerikában a várt 75-80 millió dolláros nyitóhétvége helyett csak 71 millió dollárral debütált az első becslések szerint.

Ez azt jelenti persze, hogy nagyon, nagyon sokan megnézték a filmet, s az a járványidőszak negyedik legerősebb nyitányát hozta a 90 milliós Venom 2, a 80 milliós Fekete Özvegy és a 75 milliós Shang-Chi mögött, azonban mivel a film a pozitív visszajelzések ellenére még így is a leggyengébben értékelt mozis MCU-s alkotás, ezért abban már most biztosak lehetünk, hogy az év eddigi legsikeresebbjének, a Shang-Chinek belföldi bevételeit nem fogja elérni, és a Venom 2 nyomába sem nagyon léphet. Ellenben a Fekete Özvegyet esetleg még megszorongathatja, a számai nem kezdenek szabadesésben zuhanni a második héttől

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Ez mit jelent, hogy hány olyan cikket olvastál el, ami előre, sokszor látatlanul lehúzza a filmet? És miért olvastál el ilyeneket? És az ötödik vagy a tizedik után miért folytattad? Meg egyébként is, miből ítéli meg bárki is, hogy valaki látatlanul vagy látva húz le egy filmet? Ennyire lejön a sorokból, hogy valaki hazug cikket ír? Tudsz linkelni párat? Tényleg érdekelne.

    Persze az is, hogy miért lett volna borítékolható "hogy egy teljesen új történet szál, új szereplőkkel nem fog csúcsot dönteni"? Amikor konkrétan csak az ellenkezőjére volt eddig példa, ld. A galaxis őrzői?

    A megoldás: nem hisztizni kell, meg másokat hibáztatni, meg egy 2 soros kommentben három szót szentelni annak, hogy milyen volt a film. Miért nem azt írod le, hogy milyen jó volt, hogy miért volt az, hogy ajánlod nekünk, többieknek, akik nem látták, stb? Szerintem több értelme lenne.
  • csulok0000 #1
    Nem csodálom a számokat. A megjelenés előtt kizárólag olyan cikket láttam amiben már előre, sokszor látatlanul lehúzták a filmet, pedig szerintem egész jó lett. Am is borítékolható volt, hogy egy teljesen új történet szál, új szereplőkkel nem fog csúcsot dönteni.