5
 • zakzag
  #5
  Nekem egy Ryzen 5 3600 van. Tényleg érdekel, hogy mennyivel gyorsabb szerinted egy Ryzen 9 3900? A neten fellelhető tesztekből az jön le nekem, hogy 10% alatti a különbség,de akkor minek kiadni rá +90ezret?
 • HubaBuba
  #4
  Világosan leírták, hogy a Windows 11 lett optimalizáltabb, ennek semmi köze (kis túlzással) a procigyártókhoz. Így az egész cikk címe hibás.
  Továbbra is hibásnak érzem, hogy valaki képes volt azt leírni, hogy az Intel gyorsabb lett, miközben az AMD még gyorsabb lett.
 • caprine #3
  Ez a hibrid proci elég érdekes lesz, ennek majd még bővebben utána kell olvasni, lehet nagy bukta lesz belőle.

  Kár hogy nem látunk fogyasztás adatokat, de biztosan kikapna az intel akár 30%-al is.

  Örülök az AMD sikerének, kicsit visszajönnek anyagilag az intelre. Azért azt ne felejtsük el, hogy az AMD elnyomásában az MS is kivette a részét, tuti hogy vannak speciális stratégiai szerződéseik az intellel. Na mindegy, szóval egy ideig nem cserélen le a 3900X-emet:)
 • Tetsuo
  #2
  Bénán van megfogalmazva a cikkben, de azért látható, hogy nem az AMD gyorsulásáról, hanem az Intel gyorsulása ellenére fenálló AMD-előnyről írták a 2 és 20% közötti értéket.
 • HubaBuba
  #1
  "Intel különbség 0 és 15 százalék között ....
  AMD különbség 2 és csaknem 20 százalék között "

  Akkor már csak a cikk címét nem értem, mert annak inkább a "Kevésbé gyorsulnak az Intel chipjei a Windows 11 alatt" kellene hogy legyen... persze van az a pénz.