3
 • mcganyol
  #3
  "Egy őrült sorozatgyilkosból hőst faragni nem könnyű és eddig csupán a Terminátor 2-ben sikerült."
  Dexter ? :)
  A terminátor btw nem egy "őrült sorozatgyilkos" hanem egy robot, semmiféle őrület nincs abban amit csinál. A sorozatgyilkos is elég erős a terminátorra, mert nem attól sorozatgyilkos valaki(valami) hogy több embert eltesz láb alól (egy háborús veteránt pl nem szokás sorozatgyilkos-ként referálni)... de lehet hogy Sarah Conor-ra gondolt a cikkíró, amikor megy leszámolni a skynet-et készítő csávóval és a családjával? :D Az némileg számít, hogy bár a szándék jelen volt, de végül csak nem ölt meg senkit (ezért is maradhatott "hős")
  Utoljára szerkesztette: mcganyol, 2021.10.05. 10:29:48
 • Seth
  #2
  Személy szerint én már az első részben is neki drukkoltam. A főszereplőnek szánt bűnözők egyike sem volt szimpatikus
 • ximix #1
  * * * SPOILER * * *

  Nem tudom hol siklottál ki a film nézés közben, de . . . .
  Emberünk katona volt, aki háborúban megsérült és elveszíti a szeme világát + lányát halálra gázolja egy autós.
  Valakinél kevesebb is elég, de jelen eseteben emberünk akár a PTSD, vakság, szerette halála háromszögben simán elvesztheti a józan eszét.
  Bár a pert megnyerte és a kártérítési összeget is megkapta, ő még is rabul ejti a gázoló nőt és lezárja a pincébe, de nem azért, hogy rajta élvezkedjen hanem, hogy szüljön neki egy gyereket az elvesztett lánya helyett.
  Na és innen indul a story . . . elkapál mindenkit.

  A második részben a felrobbant metlaboros rotyi pár kislányát találja meg az utca közepén és viszi haza, mivel nem jelentkezik senki érte és amúgy is szeretett volna a saját lánya helyett valakit, így elkezdi felnevelni a saját túlélős katonai szemléletében és a la film.