6
 • VolJin
  #6
  És mi nem igaz belőle baba?
 • cateran
  #5
  Ez 1 erdekes dilemma....Nem vagyok nagy Trump rajongo, de az FB maga a fasizmus pepitaban...
  Az Epstein sztori se semmi....Mar 2008-ban lesitteltek, 13 honapot kapott (alkuval, 2 prostis ugyet vertek igy csak ra...) es hat rola nyilatkozta Trump 2002-ben, hogy “I’ve known Jeff for fifteen years. Terrific guy. He’s a lot of fun to be with. It is even said that he likes beautiful women as much as I do, and many of them are on the younger side. No doubt about it—Jeffrey enjoys his social life.” https://nymag.com/nymetro/news/people/n_7912/
  Aztan 2017 kornyeken "eltavolodott" (elvileg valoban kitiltatta Epsteint a klubjaibol) Viszont az ongyilkossaga utan szettwittelte a vilagot osszeeskuves elmeletekkel (amik, bar nem vagyok nagy hive az ilyesminek, lehet hogy tartalmaznak valamennyi igazsagot...az az ongyilok messzirol buzlik)
 • lipovics
  #4
  A legdurvább az egész agymenésedben az, hogy te ezt el is hiszed :D
 • kvp
  #3
  Ot pont letiltottak. Mivel a rendszer ellensege. Mint rengeteg ember aki igazat mert mondani. Most mar olyan video sem kerulhet fel ujabban amin a hangja hallhato. Mindent megtesznek azert, hogy eltoroljek meg az emleket is es ez jelen esetben azt jelenti, hogy az igazsag veszelyes a fennallo amerikai rendszerre. Kina is pont ezert cenzurazza a Tiananmen teri meszarlast, mert az igazasag zavarja oket. Ha buszken felvallalnak az igazsagot mint nallunk Horn a nyugati teri meszarlast a tunteto kisgyerekes anyak ellen (amiben fegyverrel vett reszt), akkor sokkal meggyozobben tudnak kepviselni a rendszeruket.

  ps: Trumprol mar akkor lehetett sejteni, hogy nem illik bele a washingtoni politikai rendszerbe, amikor kitiltatta Epsteint az osszes klubjabol mert egy tag kislanyat probalta felszedni. Ezzel egyertelmuen eldolt, hogy nem passzol a Clinton klan es tarsasaguk vilagaba, ahol az ilyen iranyultsag ugy latszik kotelezo (lasd pl. Gates vagy Biden). Szerintem Clintonek most mar nagyon banjak, hogy nem allitottak idoben felre, de akkoriban meg senki nem vette komolyan.
 • lammaer
  #2
  Az Trump még igy se tudott VIP lenni a facen :D
 • kvp
  #1
  Tobb szint is van. Az egyik vegen vannak a cikkben emlitett "vedett" szemelyek es vannak a masik vegen a feketelistas szemelyek, akik kozzul sokan csak a gyanus listan vannak, tehat megjelenes elott atnezik a kozzetett tartalmaikat, hatha vegre valamilyen okot adnak a tiltasra es vannak a tiltolistas szemelyek, akik eseten ha a platform rajon (amihez szovegelemzo MI-t is hasznalnak), hogy valojaban egy orokre kitiltott ember regisztralt ujra, akkor oket barmifele szabalytalan tartalom kozlese nelkul is torlik.

  Ahogy az allatfarmban elhangzik, az allatok egyenlok, de vannak akik egyenlobbek. A facebook csak ezt az elvet ultette at a gyakorlatba.

  ps: Es a VIP lista tetejen is van meg egy plusz reteg, akiknek a tartalmaihoz meg a cenzorok sem fernek hozza es visszamenoleg tudnak modositani mind a sajat, mind akar masok tartalmain. Ilyen volt amikor par percre le kellett allitani a facebook teljes uzenetkezeleset, hogy visszamenoleg toroljek a vezetoseg egyebkent bortont ero beszelgeteset a szenatusi vizsgalobizottsag adatkerelmenek kiszolgalasa elott. Normalis demokaciakban ez fejenkent egy eletfogytiglant erne minden erintettnek, de amerikaban elneztek nekik. Ok azok akik barkire barmit ra tudnak bizonyitani es akar kozvetlen utanna az ellenkezojet is. A tarsadalom meg elturi...