17
 • defiant9
  #17
  "mert bűnösök vagyunk."
  Szexuális orientáció vagy ízlés kapcsán nincs ilyen abszolút mérce, amennyiben valaki úgy gondolja hogy amit csinál az helyes, és ez nem ütközik a BTK-ba akkor nem bűnös. Sem te, sem az egyházak, sem a biblia, sem a korán 'véleménye' nem referencia, a bűnösnek minősítés csak szubjektív magánvélemények.

  "Az esztétika, a szépség is abszolút és objektív"
  Nem, nincs abszolút érték sehol sem rögzítve, ez nem is határozható meg. Statisztikai módszerekkel lehet olyat mondani hogy adott társdalomban, adott csoportjában, az adott időpillanatban mi lenne az ideál, és mekkora szórással. Az hogy ma más a szép mint korábban tradicionálisan/klasszikusan az volt, az csak azt mutatja hogy a tradíció mint olyan, referenciaként való használata önkényes, indefinit.

  "az bármely vallás része."
  Nem. Simán kitalálok egy vallást aminek ez nem része. Minden vallás egy szűk emebrcsoport kitalációja, majd adott körben való terjesztése, akár erővel is. A nem hívők, vagy liberálisok által képviselt tolerancia egy modernebb, magasabb rendű idea, ráadásul ez tényleg abszolút, sőt definit módon levezethető egyetlen univerzális alapról az egész világra nézve, szemben a vallásokkal amik egymásnak is ellent mondanak. A tolerancia, mások szabadáságának tisztelete jellegénél fogva rugalmas mind térben mind időben, míg a társdalami változások alapjaitól erodálják a vallásokat, amelyek tipikusan próbálnak ugyan megfelelni a kor kihívásainak, de ez egy erősen izzadság szagú igazodási kísérlet aminek során tipikusan szét is töredeznek az adott vallás hívői is az ultraortodoxtól a mainstream-en át a modernebb irányvonalat képviselő csoportokra.
 • Tetsuo
  #16
  Persze, ez természetes. Különbözőek vagyunk, vagyis nem egyformák és nem egyenlőek.
  Minden ember másként gondolkodik, máshogyan éli életét, de az idea, az ideális lét lényegét tekintve egyféle. Azért különbözünk attól, mert bűnösök vagyunk. Ki így, ki úgy, ki ennyire, ki annyira. Ez pedig rangsorol, hierarchiát képez, ahogy minden más szerint is sorba rendezhetjük a létezőket, mondjuk az embereket. De a lényeg, a végső lényeg ez az egy dolog.
  (A bűn szót elsősorban nem morális, hanem tágabb teológiai értelemben használom, de bizonyos szinten úgy is értendő.)

  Az esztétika, a szépség is abszolút és objektív, csak az egyén spirituális torzulása szablya egyedire az ízlést főleg modern korunkban, ahol a társadalom is "adja alá a lovat".

  Igen és felmerül a vallásellenes, modernista liberálisok immár társadalomszintű véleményterrorja afelől, hogy toleranciát követelnek minden abnormális és démoni kifejeződésnek, miközben éppen ők nem viselik el a metafizikai hagyomány egy kicsiny maradványát sem, legyen az bármely vallás része.
 • Agyturbinikusz
  #15
  Rengeteg Tej, plusz víz.

  Ez miért is releváns?

  Te hangoztatod, hogy a teokratikus állam berendezkedēs a számodra kívánatos.
  Erre most itt nyíltan szembe mész az előbbi allitasoddal, hiszen a kivillano boka már erotikus látvány volt, igaz akkoriban a pápák orgiat rendezték, de ugye az számodra ismét csak kívánatos.

  Akkor most mi van?
 • defiant9
  #14
  Ebben nincs benne, de a korábbiakban amit írt igen(tudod, én veled ellentétben képes vagyok tágabb contextusba helyezni egyesek mondandóját), illetve ebben is benne van hogy nekem és másoknak is ez tetszik.
  Arra mutattam rá hogy ezen túl vannak olyanok is akinek meg nem ez jön be, velük szemben kell toleránsnak lenni, nincs abszolút helyes, nem bűn más beállítottságúként élni (Tetsuo szerint pedig az).
 • ostoros
  #13
  Most tényleg? Te dumálsz a toleranciáról? Mikor kötekedéssel kezdted? Mert abban a hozzászólásban amire válaszoltál, az intolerancia nincs jelen,csak a a te fejedben generálódott.
 • ostoros
  #12
  Mily meglepő... Nem. A nőknek jobb a beszéd készségük és ezzel együtt a beszéd ÉRTÉSÜK, ezért ők simán megértik a férfiak motyogását is. Fordítva meg nem működik. A férfi a motyogást sokszor inkább észre sem veszi, vagy csak nem érti, nekik a kommunikáció létrejöttének érdekében fontos az érthetőbb beszéd. Brit tudósok szindróma, mondjuk ez legalább érdekes.
 • defiant9
  #11
  "talán mások is így vannak ezzel."
  Igen, mások meg másra gerjednek. Ezt a sokszínűség ami egyben érték is, és ami jó lenne ha a begyepesedett tradicionalista gondolkodásmódodban utat találna magának. Nem csak az általad jónak/helyesnek tartott beállítás létezik, akkor is toleránsnak kell lenni - legalábbis illik annak mutatkozni egy kulturáltsági szint felett - ha neked ez a másság nem tetszik.
 • Tetsuo
  #10
  Mit ittál?
 • Agyturbinikusz
  #9
  Te mit mond erről az erotikus öltözködési szokásról a biblia? Te pogány, hiteltelen, isten tagadó.

  Csak akkor predikalunk amikor a másikat le lehet szólni vele, és felsőbbrendű pozíciót erősít?

  Milyen képmutató vagy te, én bevallhatom, hogy tetszenek az alul öltözött hölgyek, mert ugye én ember vagyok, de Te isten szószólója, így viselkedsz???
  Szégyenteljes, gusztustalan magatartás, azonnali vasvillába terdepeles a pedofil papok előtt.
 • Tetsuo
  #8
  Korosztálytól is függ, mire buknak a nők. Általában fiatalabb korban a vagány, öntörvényű, laza srácokra, később a jó szövegő, forróvérű "szeretőre", majd a megfontolt, sármos, gazdag férfire.
  Sok nőnek alapvetően bejön a hosszú haj, a lazaság, a frappáns szövegek, meg az elkábító szövegek (még ha annak a fele sem igaz), a művészlélek, a humor, a (kiemelkedő) társasági szerep, a gazdagság, a jólöltözöttség, ápoltság és mindezek után érdekli őket csak a nagyobb pénisz.
  Ez utóbbinál például jobban számít a menetek hossza és a változatosság, de a jó beszélőke mindenképp. A "nagydarab" izmosság sem gyakran tetszik nekik, még a kocka has sem - persze nem hátrány.
  A nagy pénisz sokszor fájdalmas, vagy csak kényelmetlen nekik.
  Minden fenti általánosság alól van kivétel, de leginkább ezek kombinációja az, ami mozgat egy nőt.

  A férfiak számára - szerintem - a legfontosabb a nő testalkata, az arc, és a bőr szépsége. Mindezek után jön csak a hang stb.
  Nekem például nagyon fontos a nő öltözködése is. Ha nem nőiesen/erotikusan (a helyzethez mérten) öltözködik, akkor számomra felejtős - talán mások is így vannak ezzel.

  Mindenesetre a férfit a testi, a nőt pedig a vagyoni és a lelki dolgok vonzák elsősorban amióta világ a világ.


 • t_robert
  #7
  Esetenként a nagy farkat sikeresen kompenzálja a nagyon vastag pénztárca.... :)
 • macskássy
  #6
  Én pl. nem szeretem ha valaki túl sokat hasznalja az "ugye" szót.
 • caprine
  #5
  Szerinte hülyeség és egyoldalú a teszt. Aki nagyon sokat beszél az sokszor (idő hiány miatt) kissé összemossa a szavakat vagy elharapja, ők azok akik egy 8 órás autós utat végig pofáznak a semmiről. Aki keveset beszél az lassabban is beszél és érthetőbben, meg lényegretöröbben teszi, ha lehet kerüli a sallangot és moderálja magát, hagyja a többieket is érvényesülni.

  A hang mélységére meg azt tanítják, hogy a mély hang a deréktáji (győkér csakra) energetikai telitettségre utal, az illetőnek nagyobb a libidója, a szexuális és vitális energiája. Természetesen itt egyéb dolgok (alkohol, dohányzás) is befolyásolhatja a hang mélységét, de ha egy jó mély bugó hangú nőt felszedsz akkor ott tudod hogy nem fogsz unatkozni.
 • Relixo
  #4
  Pontosan így van!
  De azért ne felejtsd ki a nők legfontosabb mozgató rugóját a PÉNZT! (szó szerint bármire képesek érte)
  Ez van az első helyen náluk, aztán jön az általad is említett "lófarok" méret meg a kinézet és csak utána a nők által tévesen dominánsnak vélt, pedig csak simán közönséges bunkó viselkedési minta!

  Majd ezek után,hogy a felsoroltak alapján választottak az jön,hogy nincs normális férfi és kihalt a szerelem stb.stb.. :D Holott ők maguk teremtik meg és éltetik ezeket a normákat! Azt meg már meg se említem,hogy az említett véglény hímneműeket (bmw-s, audis retardáltakra gondolok) szintén ezek a nők nevelték ki a társadalomba. Köszönjük szépen! (facepalm)
  Lehet itt mondani bármit a sok libának, de ma a nők 99%-a kineveti a normális, "jó fiú" stílusú férfiakat. Nem kell rózsa csokor, hanem egy köteg húszezres kell. Nem kell apa figura, hanem egy kitetovált,kulturálatlan "kan" kell. Nem kell szép szó, kedves hozzáállás vagy érzelmi intelligencia, hanem egy nagy bré kell amit az agyukig feltolnak. Már szeretkezés sincs, jóformán csak azt várják széttett lábakkal,hogy szétkúrják őket. Persze ők meg fekszenek mint egy darab fa közbe. :)

  Nem mondom,hogy nincs kivétel... de olyan minimális,hogy szinte számolni se lehet vele. Na most hogy elmondtam az igazságot ,jöhet a feministák és trollok pocskondiázása rám. (lepereg rólam,úgyhogy választ ne várjanak egyik szitokra se)
 • tom_pika
  #3
  A nők ugyan tagadják, de mi tudjuk, hogy a legfontosabb dolog amit keresnek az a nagy farok, és a domináns viselkedés (alfa hím).
 • gosub
  #2
  Ez csak két nem, a többi 70-et kirekesztették? Egyébként meg ilyen kutatást nem lehet csinálni mert egyformák, ez a férfi-nő megállapítás csak egy orvos egyoldalú homofób véleménye és ez alapján a családban, óvodában, iskolában ráerőszakolt nemi identitás. Egy fejlett társadalomban a férfiak is szülhetnek és a nőknek is lehet péniszük.
 • duke
  #1
  Eddig sem volt titok, hogy a nok, a szellemifogyatekos bmw-s tahokhoz vonzodnak. Es nem szamit ha beszelni sem tudnak.
  Utoljára szerkesztette: duke, 2021.09.13. 19:25:27