3
  • kalapos01
    #3
    És így nem értetted a filmet. Értem. Amúgy ez nagyon édes. Mármint a stresszgombóc hozzáállás és az, hogy fel sem merül benned, hogy van, amit nem engednek leszinkronizálni. Amit tilos. Ez van, ha egy filmben több nyelven beszélnek, mert ilyenkor csak a domináns nyelv kap magyar karattyolást, hiszen valahogy jelezni kell, hogy különböző nyelveken beszélnek. Fura, hogy ez az első ilyen élményed, de mindenki megfizeti egyszer a tanulópénzt, én meg nagyon örülök, hogy segíthettem. Legközelebb mindenképp járj az effélének utána, nem muszáj minden filmet az első napokon megnézni, gyűjts ügyesen információkat, és ha meg tudod, hogy feliratokat hagynak benne, akkor ne is ülj be rá.
  • morguldae
    #2
    Hát én jól pofáncsapnám azt a szinkronizáló céget, aki a fél filmet feliratosra hagyja! Most vagy szinkronizáljunk valamit rendesen teljesen vagy ne! A hátamon feláll a nemlétező szőr már az ilyenektől, hogy a szinkronos filmeket tele hagyják felirattal meg egyéb nyelvű karattyolással! Le kéne már szokni erről a faszságról! Szinkronizálják megint rendesen a filmeket! Nem kellenek ezek a rohadt idegen nyelvű karattyolások felirattal! Ez így nem szinkronizált!
  • Ender Wiggin #1
    hihetetlen, hogy azt a tényt, hogy ezen a hétvégén még sosem jelent meg blockbuster film, igy aztán nem túl meglepő, hogy megdöntötte a rekordot, ennyire fel kell fújni. de azt, hogy még a steaming miatt megkurtitott black widowt sem tudta lenyomni, vagy hogy a 75 millióval az összes marvel-film nyitány lista alján van, már nem nagyon erőltetik... (akár csak azt, hogy ilyen tempóban 100 milliós veszteség garantálható)