3
  • nlght
    #3
    Világ életemben droidos voltam, de köv telónak kénytelen leszek szifont venni, mert már senki nem gyárt droidos, normális 6 col alatti telót, én meg nem akarok kétkezes telót.
    Ez a faszság ázsiából jön, fura mód az ázsiaiak alacsony, illetve kis kezű népség és mégis kétkezes telót gyártanak.
  • kvp
    #2
    A mix4 az egy fix tepsi, az egyetlen specialis a kepernyo alatt levo kamera, amit igy nem lehet letakarni. Amugy egy sima telefon.

    A hajtogathato telefonok techdemok, arrol szol, hogy aki nem tud oled-es kijelzot hasznalni, az nem tud ilyet gyartani. Ismerve az oled-ek hajtasi ciklusat ez tenyleg csak demo, mint a szemuveges 3D tv. Ha abbol tudtak volna barmilyen szogbol, szemuveg nelkul is 3D-ben lathato valtozatot csinalni, akkor az is elterjedt volna. Majd ha mar tudnak hajtogatastol nem megtoro oled-es kijelzot gyartani, akkor lesz ertelme. (ugyanott soha el nem szakado vekony muanyagfolia elado) Szoval a xiaomi eseten a jovoben is foleg sima phablet-ek varhatoak.

    A dokkolos nagykijelzos telefonokkal ket dolog tortent. Egyreszt ma mar a legtobb telefon alapbol kisebb tablet meretu, masreszt a nagyobb dokkolos kijelzobe ugyanugy kell kijelzo, kijelzo meghajto chip, vezerles es aksi, igy akkor mar fillerekert kaphat egy sajat procit es flash-t, ami teljes erteku tablette teszi. Onnantol viszont egy teljes erteku telefon es egy teljes erteku fuggetlen tablet az eredmeny, egy dokkolos telefon araert. Tehat ha valakinek dokkolos cucc kellene, akkor jobban jar anyagilag ha vesz ket keszuleket es beallitja a teljes adat es app. szinkront a ket rendszer kozott.
  • end3
    #1
    Kinek kell ez a hajlítható vacak? - Főként 1000 dollárt meghaladóan. - Akkor sem akarnék hajlítgatni egy telefont, ha az a modell lenne a legolcsóbb. Az ember techno-produktumként, kézben szereti a stabil megfogható, alaktartó dolgokat. (Sokan vannak akik kifejezetten átkozzák már a "tepsi"-telefonokat is.) Talán, a telefongyártók a "rugóskés" ötletére gondolnak? Annak látványa legtöbb férfit felvillanyoz, és logikus megoldása is a zsebben egyébként nehezen elhelyezhető éles késpengének, de annak használata sem hódított meg tömegeket. (Gyanítom, a gyártók erőlködése ezen "technocsodát" illetően oda vezet, mint a 3D-s tv-k erőszakolása.) A nagyobb képernyőméret esetenkénti használatára logikusan a telefon-dokkoló és külső, igényeknek megfelelő mérető képernyő használata a jó megoldás. Lenne.., de arra sincs nagy igény jelenleg. (Szüntetik is meg az ilyen irányú fejlesztéseket. Pl. Samu is.)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2021.09.02. 07:53:25