Stílust vált a Marvel?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mintegy 80 éve folyik ez, és amíg szép lassan csökkent a szuperhősös képregények népszerűsége, addig hevesen bólogattam volna arra, amit írsz, de most..., komolyan most mondod ezt, amikor abszolút rátalált a mainstream, amikor soha nem látott sikert ér el a műfaj? Az embert MÁR nem nagyon izgatja? Ha valamikor, akkor igazán most izgatja.
Attól, hogy engem sem izgat, azért elég látványos, hogy mennyi embert izgat. (Más kérdés, hogy a kinek a szeméből megjegyzésed teljesen valid, de abból rá is jöhetnél, hogy tényleg nem az izgatja őket, hogy kinek és hogyan, hanem más dolgokért rajonganak a népek. Nézz meg tájékozódásképpen pár reakcióvideót vagy tweetet egy filmet, egy előzetest vagy egy sorozatepizód kiadását követően, és akkor talán látni fogod, hogy miért rajonganak sokan.)
Attól, hogy engem sem izgat, azért elég látványos, hogy mennyi embert izgat. (Más kérdés, hogy a kinek a szeméből megjegyzésed teljesen valid, de abból rá is jöhetnél, hogy tényleg nem az izgatja őket, hogy kinek és hogyan, hanem más dolgokért rajonganak a népek. Nézz meg tájékozódásképpen pár reakcióvideót vagy tweetet egy filmet, egy előzetest vagy egy sorozatepizód kiadását követően, és akkor talán látni fogod, hogy miért rajonganak sokan.)
Szerintem nagyon too much lett már ez a sok szupermenkedés, az embert már nem nagyon izgatja kinek a szeméből milyen villám jön ki.