Szekeres Viktor

Stílust vált a Marvel?

Az Eternals nem lebegő fejes plakátot kapott.

Elég komoly névsorolvasást tartanak a Shang-Chi utáni Marvel-film, az Örökkévalók (Eternals) legújabb plakátján, mely ezúttal nem lebegő fejes lett, mint a legtöbb MCU-s poszter, hanem teljes alakban ábrázolja a film szereplőit. Minderre azért is lehet szükség, mert az alkotásban szinte csak új szereplők lesznek, szemben az elmúlt években bemutatott Disney-s szuperhősös filmekkel.

A film rendezésére a Marvel Studios elég nagy nevet nyert meg - legalábbis Chloé Zhao most már nagy névnek számít, hiszen pár hete hazavihette a rendezői Oscar-díjat A nomádok földje című filmjével - érdekesség, hogy Kevin Feige-ék pont a film leforgatását követően csaptak le, amikor még "csak" A rodeós számított kiemelt filmnek a filmográfiájában.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Mintegy 80 éve folyik ez, és amíg szép lassan csökkent a szuperhősös képregények népszerűsége, addig hevesen bólogattam volna arra, amit írsz, de most..., komolyan most mondod ezt, amikor abszolút rátalált a mainstream, amikor soha nem látott sikert ér el a műfaj? Az embert MÁR nem nagyon izgatja? Ha valamikor, akkor igazán most izgatja.

    Attól, hogy engem sem izgat, azért elég látványos, hogy mennyi embert izgat. (Más kérdés, hogy a kinek a szeméből megjegyzésed teljesen valid, de abból rá is jöhetnél, hogy tényleg nem az izgatja őket, hogy kinek és hogyan, hanem más dolgokért rajonganak a népek. Nézz meg tájékozódásképpen pár reakcióvideót vagy tweetet egy filmet, egy előzetest vagy egy sorozatepizód kiadását követően, és akkor talán látni fogod, hogy miért rajonganak sokan.)
  • vato loco #1
    Szerintem nagyon too much lett már ez a sok szupermenkedés, az embert már nem nagyon izgatja kinek a szeméből milyen villám jön ki.