8
 • M2 #8
  A cikkben csak tények vannak felsorolva, erre odafantáziálsz egy karakterekkel felépülő sztorit, ami csak a fejedben létezik. Grat!
 • takysoft
  #7
  Harmadik éve ezen villog a Xiaomi minden alkalommal, amikor kijön a második negyedéves report. (amit nem veszek el tőlük, jók a cuccaik, a fél háztartásom Xiaomi)

  De azért pofátlanul erős csúsztatásnak érzem a "Megvertük az Apple-t" kijelentés mellett elsunnyogni, hogy az iPhone-on pont a harmadik negyedévben jelennek meg minden évben, és a második negyedéves számaik ennek megfelelően alacsonyak. Náluk mindig szeptemberben van a "boom".
  És nyilván legtöbben nem vesznek iPhone-t, ha 2-3 hónap múlva ugyanannyiért megkapják az újat.

  Szóval ha nekem valaki azt szeretné bemutatni, hogy a Xiaomi megverte az Apple-t (amit ugyan nem bánnék, elhihetitek), akkor a teljes éves adatokkal hozakodjon elő, ne a második negyedévesekkel, mert az sunyulás. (úgy korrekt összemérni)

  Kijelenteni, hogy az Xiaomi erősebb mint Apple a második negyedéves adatok alapján olyan, mint kijelenteni, hogy Magyarországon senki sem épít hóembert... a júliusi észlelések alapján.
 • robicarlos6
  #6
  Én elég sok kínai kütyüt vettem már és azt vettem észre hogy kurva mindegy mit vesz az ember kb ugyanaz minden szóval nem lehet mellé nyúlni.

  Cubot H2
  Poco M3
  Xiaomi az Mi 2-től kedve
  Cube , Pipo táblagépek

  Ami baj a régiekkel ,hogy nem jön rájuk frissités és már kegyetlen sok webhely nem támogatja a 4-5-ös androidokat így már netezni nem annyira jók de filmezni még mindig jók a táblagépek. És ha azt veszem lassan 10 éves az első
 • NEXUS6
  #5
  Érdemes volt kiütni a Huaweit mindenféle protekcionalista, politikai alapú gazdasági intézkedéssel. És még ott áll sorban a többi kínai cég is, várva, hogy esetleg rárabol a nyugat a Xiaomi-ra.
 • lac coo
  #4
  Olcsó... azt mikor végéigolvasol valami Sziamiaú fórumot, mondjuk a nem épp olcsó M11-ét, akkor megérted miért olcsó... ;)
 • caprine
  #3
  Így van, ha ár/érték bajnok készülék kell akkor xiaomi a nyerő szinte minden kategóriában. Én most vettem egy poco X3 NFC 65 ezresért 6GB RAM, quad kamera, minden benne van ami kell. Nyilván a kamera nem tudja azt amit egy 400-ezres készüléké, de lényegtelen, több mint megfelelő normál használatra.
 • nortu30
  #2
  Így igaz.
 • Neocortex
  #1
  Meg is érdemli, ár érték arányban kiváló