5
 • caprine #5
  mz/x nem adta meg a jobbkéz szabályt mz/y-nak:)
 • duke
  #4
  Valahogy igy tortenhetett. Gondolom ha epp nincs munka akkor a dolgozok egymasnak eresztik a robokat.

  Utoljára szerkesztette: duke, 2021.07.21. 21:51:00
 • kvp
  #3
  Egyreszt ezek kb. 4 km/h-val mennek. Az 8 km/h ha szembol egymasnak mennek. Plusz mindenfele gyulekony cucc lehet bennuk, pl. hajlakk vagy vodka es utkozes eseten siklas is van, tehat leesnek a taroloba es meg mondjuk nyakon is ontik oket egheto vagy robbanekony cuccal. A leiras szerint itt tomegbaleset volt, tehat 3 robot ment egymasnak, de most idoben megallitottak a tuzet, nem egett ki az egesz raktar.

  Az a csoda, hogy nincs naponta egy siklas. (frontalis utkozeshez altalaban szoftver hiba kell, de egy siklashoz eleg ha az egyik kerek jobban kikopik es nem veszik idoben eszre) Raadasul siklasnal siman beloghat a siklott robot a masik urszelvenyebe, ami ilyenkor az arra jaro teljes lenduletbol fogja telibetalalni, aztan jon a kovetkezo es mar meg is van a tomegbaleset.

  ps: Biztonsagosabb lenne, ha a robotok teljes mertekben utesalloak lennenek es robbanasveszelyes ipari kornyezetnek megfelelo megerosites lenne minden alkatreszukon, de akkor kb. ketszer nagyobbak lennenek es negyszer annyi alapterulet kellene a raktarnak is.
 • Cobra.
  #2
  Illetve ezek azért nem száguldoznak, ütközéskor nem is kellene, hogy bármi sérüljön. Esetleg azt tudom elképzelni, hogy összeakadt 2 szállító és folyamatosan ment a meghajtásuk, mert nem értek el a következő állomásra, ezért valami túlmelegedett (ami miatt megintcsak nem lenne szabad kigyulladnia bárminek). Egyértelműen programozási hiba miatt volt a tűzeset.
 • Tetsuo
  #1
  Oké, baleset, de mitől gyulladnak ki a robotok? Az akksi olyan gyenge borítást kap?