3
 • kvp
  #3
  "Ha most ne tudnak megnyitni egy ilyen banyat, akkor soha."

  Ne felejtsuk el, hogy az is lehet, hogy az amerikai oslakosok foldjen akarnak majd banyaszni vagy feher ferfiak vezetik a ceget. Ellenben a konkurens kinai ceg ami az ujgur teruleteken dolgozik biztosan nem zavarja az amerikai oslakosokat es nem is feherek a vezetoi. Szoval siman lehet, hogy elkaszaljak a programot.

  ps: Kis kereses utan latszik, hogy a Salton Sea geotermalis eromuvek kozzul az epulo Hell's Kitchen-re akarnak racsatlakozni es a kitermelt vizbol akarjak kinyerni az asvanyi sokat. Ez igazabol csak a kornyek mezogazdasagat (ami amugy is haldoklik a vizhiany miatt) es a Colorado csatornat veszelyezteti. (utobbi adja delkalifornia ivovizenek nagyreszet Los Angeles kornyeken es attol delre) Szerintem megeri megepiteni, meg akkor is ha Los Angeles es San Diego ivoviz nelkul marad.
 • Sequoyah
  #2
  Mindenhol valsag van, "ott" speciel kicsit kevesbe van valsag mint a vilag mas reszein, peldaul Europaban.
  Az autoiparban pedig egyaltalan nincs valsag, sot kiemelkedoen magas kereslet van az autokra, ami ellatasi hianyokat okozott.

  Szoval a kovetkezo a helyzet:
  - Az autokra van boven kereslet
  - Az elektromos autokra meg ennel is jobban novekszik a kereslet
  - Trump utan ugy tunik Biden sem hive sem a Kinai importnak, sem annak hogy ugy altalaban kulfoldi importra van utalva az orszag strategiai jelentosegu termekek es alapanyagok eseten

  Ha most ne tudnak megnyitni egy ilyen banyat, akkor soha...
 • Jawarider
  #1
  Ott most nem válság van ?