7
 • nlght
  #7
  Ne legyen igazam, de ez is egy újabb lépés a 3. VH felé.
  Ismét hidegháború van és fegyverkezési verseny. A nyugati és az orosz/kínai pólusok pedig fokozatosan távolodnak.
  Mivel a kínaiak már rég elloptak minden know-howt és gyártástechnológiát szerintem előnyben is vannak. Őket ráadásul nem köti a média, mint az amcsi politiusokat, azt tesznek ami nem szégyellnek.
  Az oroszok már elvileg teszteltek EMP-t amcsi hadihajón a Fekete-tengeren. Egymás hackelése még sosem volt ilyen intenzív és nagyvolumenű, mint az elmúlt 2 évben.

  Ha ilyen ütemben megy egymás basztatása, akkor pár év és visszafordíthatalan károkat okozó fegyveres akciók is lehetnek sajnos, amitől már csak egy köpésre van a hadüzenet.
 • kvp
  #6
  Oroszorszagban is most vezetik be ezt a rendszert. Minden helyben szolgaltato nemzetkozi cegnek nyitnia kell egy helyi irodat, amiben igy lesznek barmikor felelossegre vonhato helyi alkalmazottak. Egyszerubb es kevesebb nemzetkozi konfliktussal jar onnan elvinni a szemelyzetet, mint az USA teruletet bombazni ha valami nem tetszik nekik.

  En azt nem ertem, hogy miert nem uritettek ki a teljes varost mielott visszaadtak a teruletet a Britek? Abban biztak, hogy Kina majd demokratikus lesz?
 • Major
  #5
  Szerintem a vörös pártkönyvedbe biztos kapsz egy elismerő pecsétet.
 • Zsombor99
  #4
  Fúú, ez úgy tűnik, hogy eléggé arra megy ki, hogy a hatalom bármit megtehessen, a polgárok pedig kussoljanak, bármi is történjék!! Visszataszító, hogy mi történik Ázsia egyes részein!! Fel kellene ébredni, hogy ha így megy tovább, akkor csak egyre rosszabb lesz az egész...
 • Kissssss0 #3
  "A jogszabályt bírálók a véleményszabadság végétől tartanak."

  milyen végtől tartanak? fel kéne ébredni jó reggelt! már rég véget ért... innét is jól látszik hogy a kinai "komcsi" párt hány lépéssel előrébb jár.
 • end3
  #2
  Kis naiv...! - Alig várja.
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #1
  Kina meg fogja siratni tavozasukat.