8
 • Andrevv
  #8
  Ez sajnos sok esetben tényleg így van, de ez inkább a nagyon nagy cégeknel igaz, ahol mondjuk csak 10 ember van, ott azért kemény munka folyik.
 • mutantleg
  #7
  A szomszéd tehene pedig dögöljön meg!
 • UUUU
  #6
  "Nemrég az ír menedzserek és munkavállalók nyilatkozták azt, hogy a koronavírus-járvány után is otthonról dolgoznának."

  Sot szivesen jeleznek azt is, hogy inkabb nem dolgoznanak, de a berezesukhoz emellett is ragaszkodnanak.
 • asgh
  #5
  Azért az, hogy illik személyesen megjelenni a munkahelyeden, ha a cég ezt kéri elég messze van a rabszolgaságtól.
  Egy 50 ezer embert foglalkoztató cég pedig nem fog egyéni igények miatt változtatni az általános policy-jén, mert lehet, hogy így elveszít pár értékes munkaerőt, de a teljes céget nézve még mindig jobban jár.

  @end3:

  Mondjuk pont a macOS fejlesztésre nem áll amit írsz, mivel az Apple éppen nyakig van az Intel->ARM átállásban, tehát a fejlesztők náluk egész biztosan nem pixel tologatással múlatják az időt.
 • end3
  #4
  Nem kéne a hetente logókat átszínező, "komoly" programozói munkát végzőket arra kényszeríteni, hogy dogozzanak. A sok "zseniális okoska" legtöbbször olyan funkciók leprogramozásával tölti idejét, amire mi felhasználók legtöbben havonta csak egy újabb "checkbox-kilövéssel" reagálunk. Az utóbbi 5 évben alig találtam pl. a Win10-ben hasznos fejlesztést, (és sanszos, hogy az Apple eszközeinek felhasználói is elmondhatják ugyanezt,) viszont bosszantót és kikapcsolandót annál inkább. Leginkább a felhasználók szívatásával töltik "értékes" a gazdasági vezetéssel szemben saját elképzeléseket megfogalmazó "magányéletüket". (Ja, hogy ők a gyapjasok, akiket a vezetésnek rendszeresen "nyírni" kellene, és ehhez nem akarnak beállni a karámba??? De miből, lesz akkor fizetésük???)
 • Andrevv
  #3
  Ne keverjük össze azokat a munkásokat holmi takarító személyzettel. Azok a munkavállalók nincsenek rászorulva arra a munkára. Én is abban helyzetben vagyok, hogy ha valami nekem nem tetszik, szólok a főnöknek és ő mindent megtesz, hogy nekem jó legyen. Ez a 21-dik század, már nincs rabszolgaság mint ahogyan sok honfitársunk hiszi.
 • Bruce_Willis
  #2
  Kit érdekel hogy mit akar a munkavállaló?
  Menjen be a munkahelyére ha a munkaadója azt kéri. Biztos nagyon rossz sorsuk lehet az apple dolgozóinak..
 • Merwenus
  #1
  "sokan akarnak újra személyesen a kollégáikkal találkozni"
  10ből 3 ember, és mi van a másik 7el?