Így nem lesz 2. része a Mortal Kombat-filmnek...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért azt tegyük hozzá, hogy egy időben startolt HBO Max-on, nyilván az is húzza le a mozis kasszát.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Nagyon furcsa volt a film. Egyik jelenetben teljesen normalisan beszelgetnek a karakterek, epul a tortenet, egesz szep a fenykepezes, a kovetkezoben meg mintha ott sem lett volna rendezo, a szineszek es a szovegek teljesen kontrolalatlanul szarok voltak, a vagas pedig teljesen utemtelen.
A forgatokonyvon hasalt el szerintem. A nyitany meg egesz jo volt aztan 1-2 hagyjan resztol eltekintve egeszen wtf.
Hát a kötlségvetés alapján ez inkább egy teszt volt csak, hogy érdemes-e MK filmet csinálni.
Szerintem érdemes, csak nem ilyet. Bár azt sem mondanám, hogy full rossz volt az egész, csak sok aspektusból esetlen és béna. Részben gondolom a kezdő rendező, részben az alacsony kötségvetés ("alacsony" relatíve...)
Szerintem érdemes, csak nem ilyet. Bár azt sem mondanám, hogy full rossz volt az egész, csak sok aspektusból esetlen és béna. Részben gondolom a kezdő rendező, részben az alacsony kötségvetés ("alacsony" relatíve...)