23
 • Macropus Rufus
  #23
  "Elarulhatna valaki, hogy szervereken kivul mi a megveszekedett fasznak kell 2 terkanal nagyobb hdd.
  Jatek masinaba meg mar hot felesleges."
  igazából nekem is van a gépemben. 1x250 sdd, 1x1TB ssd és 1x2TB hdd. Na most az kérdéd, hogy mi a fenéért. Háát igazából erre csak azt tudom mondani, hogy csak :) Okés azért van mert a 250gigás ssd-n van a rendszer meg minden ami kell neki. Az 1TB-n van annak a programok, a 2TB-on meg egy bazi nagy temp könyvtár. (és a szervereken összesen 8,2TB van még) Tudod az adatoknak az Isten helye sem elég + itt is működik a fizika azon törvénye, mely szerint minden közeg kitölti a rendelkezésére álló helyet. Sajnos a kurva bitek is így vannak ezzel. :D :D
  Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2021.06.15. 12:09:41
 • muszalaslorinc
  #22
  Legyen igazad.
 • muszalaslorinc
  #21
  Elarulhatna valaki, hogy szervereken kivul mi a megveszekedett fasznak kell 2 terkanal nagyobb hdd.
  Jatek masinaba meg mar hot felesleges.
 • Lapajka
  #20
  A WD purple 4 terrásom eladó még... gyakorlatilag teljesen megkímélt.... egy milla... baráti áron... XD
 • Macropus Rufus
  #19
  Annyi változás azért történt e cikk megjelenése óta, hogy
  - Teslát nem lehet már kripto zséért venni (be is dőlt a piac rendesen)
  - Kínában tilos a kripto pénzek előállítása. (most mennek elfelé onnét a bányászok)

  Ebből még akármi is lehet, de Kínában már nem bányásznak többet. És Teslat sem veszel többet BC-ért. Se semmilyen kripto valutáért.
  Meglátásom szerint hamarosan semmilyen kripto valuta nem lesz. A kínai bányászok bár éven belül annyi energiát zabáltak volna fel mint 2016-ban egész Olaszország. Ez elfogadhatatlan. Mindegyik ország számára. Szóval még az is lehet, hogy 1-2 év és ennyi volt a kripto valuták korszaka.
 • Gyuszopapa
  #18
  A WD 3 hete 44 ezer volt legolcsóbban.Most 70 ezer.Ez nem kis emelkedés.
 • cateran
  #17
  Terras? Inkabb a marsit vagy venuszit vedd akkor...

  Amugy meg..https://www.scan.co.uk/products/6tb-wd-blue-wd60ezaz-35-hdd-sata-iii-6gb-s-5400rpm-256mb-cache-oem-ncq
  Nemhogy nott az ara, de epp le van arazva....
  Ez is..
  https://www.overclockers.co.uk/seagate-6tb-ironwolf-pro-nas-7200rpm-hdd-256mb-cache-internal-hard-drive-st6000ne000-hd-3cc-se.html
 • Sir Cryalot
  #16
  hja lol :D

  mindenesetre viszik a primet
 • Lapajka
  #15
  Az semmit nem jelent, hanem hogy LEHET-E KAPNI!!!
 • Lapajka
  #14
  900
 • Lapajka
  #12
  850
 • Lapajka
  #10
  750
 • Lapajka
  #9
  4 Terrás Wd Purple 600 ezer...
 • Lapajka
  #8
  Frissítés Musk tegnap beleszart egy nagyot a kriptopiacba majd beletenyerelt és kézen ugrált benne... szóval krah van...
 • RJoco
  #7
  Svájcban akár adót is lehet kriptopénzzel fizetni.
  Bíztam benne, hogy elhal a dolog, de ahogy utánanéztem egy kicsit, rá kellett jönnöm, hogy sajnos ez nem mostanában fog megtörténni.
  Sőt, egyre inkább támogatottá válik.

  Eddig a gamer-ek világát nyírták ki a VGA piaccal, most mindenkiét kinyírják. A tárhelyhiány egyre nagyobb lesz, a maradékok egyre drágábbak. Ez majd szépen ki fog hatni a hordozható eszközökre is.
  Így is eleve chip hiány van, kellett ez még nekünk.
 • kvp
  #6
  "Ennyi erővel már legalizálhatnák a kokaint is meg az emberkereskedelmet mert ezeket is támogatják az államok azzal,hogy hagyják működni őket."

  A kemenydrogokat mar jopar amerikai szovetsegi allamban legalizaltak, a konnyudrogokat pedig szinte mindben. Az emberkereskedelemben pedig a jelenlegi amerikai kormanypart felso vezetese is erdekelt es ezert is szuntettek meg az aktiv a hatarorizetet a deli hatarukon. Szoval igen, hagyjak, sot van ahol mar adoztatjak is.

  "Valóban senki sem használja, csak fél USA bankrendszere már integrálta..."

  Ez megfelel a szupergazdagok, kartellek, pedofilok (ez lefedi a szupergazdag demokrata kepviseloket es uzletembereket is) hasznaljak. A darknet-en mire lehetne hasznalni? Lebukashoz? Nem tudod visszavaltani konvertibilis valutara csak komoly ellenorzes utan, szoval pont nevtelen tranzakciokhoz nem idealis, csak ha van mogotted egy egesz kartell, akik biztositjak hozza az eldobhato (szukseg eseten megongyilkolhato) stromanokat. Ezt pl. a Clinton csalad meg tudja engedni maganak, egy atlagos maganember egyszeruen nem.
 • Lapajka
  #5
  Valóban senki sem használja, csak fél USA bankrendszere már integrálta... világszerte több ezer cégénél vásárolhatsz BTC-ért, Tesla-t is vehetsz, már ETH-ért és Musk gondolkodik hogy adja-e Doge-ért is... de tényleg csakis darknet pedofilok csakis csakis... XD
 • RJoco
  #4
  Nagyon durva.
  Pár napja nézegettem, a 10TB-s Ironwolf 390€ volt, most ugyanott 510€.
  Samsung 2 TB-s m.2 SSD-t vagy nem lehet kapni vagy horror áron.
  És hol a vége?
 • CrazyAchmed
  #3
  Hehe, ja, vga, most a háttértár, mi jön még? Proof of View, azzal bizonyítasz, ha kijelzed, akkor veszik a monitort, vagy Proof of Hear, akkor veszik a hangfalakat... Tudom, tudom kripto prok, hogy hülyeséget beszélek, túlzás, csak poénnak szántam. Viszont az tény, hogy ez egy durván pazarló, mihaszna dolog.
 • Relixo
  #2
  Köszönjük... még egy kriptohányás!
  Most már nem csak videokártya nem lesz hanem HDD és SSD se! Szuper. Ezt az ingyen élő, semmirevaló, energiapazarló, e-szemetet gyártó hülyeséget mikor fogják már betiltani mindenhol???
  A sok nyomorék szupergazdagon meg a kartellen és a pedofil darkneteseken kívül senki nem használja mint fizető eszközt azóta se pedig jó pár éve már,hogy bejöttek ezek a kriptosz*rok a köztudatba. Ennyi erővel már legalizálhatnák a kokaint is meg az emberkereskedelmet mert ezeket is támogatják az államok azzal,hogy hagyják működni őket.
 • Lapajka
  #1
  Na akkor, 4 a terrás, 5 éves, pár órát használt WD Purple hdd-m (offline árnyékdiszk pozícióban van) eladó 500 ezer forint iá... XD