5
  • Lapajka
    #5
    Mi bajod velük, mindkettő gyönyörű, tehetséges, sportolnak, atletikusak, és bizonyítottak már kemény filmekben is... nem kell másfelé nézelődni... ;) XD
    De hogy örülj, akkor mondjuk legyen parókásan, Ruby Rose, Emma Appleton, Gemma Arterton és Christen Stewart...
    Utoljára szerkesztette: Lapajka, 2021.05.06. 19:30:08
  • Zombee
    #4
    Statham még pofára, alkatra is jó lett volna, meg szerintem sok egyéb szempontból. Vin Diesel-t szerintem senki se gondolta komolyan.
    Mondjuk utólag egyik választás se volt jó, bár ezekkel a forgatókönyvekkel így is, úgy is szar lett volna mindkét Hitman.
    Kár hogy a 80-as évek óta ez a bőrtangás kardozós-baszós fantasy kihalt, szerethető alkotások készültek.
  • kalapos01
    #3
    Ennél azért..., csak futja többre, nem? Mármint nyilván ők is jöhetnének, mint jó pár tucat színésznő, de az nem étlap, hogy felsorolod az "összes" vörös hajú színésznőt, akit ismersz. Ez olyan, mint amikor a Hitman kapcsán képesek voltak emberek Vin Dieselt vagy Jason Stathamet emlegetni, a franc sem emlékszik már melyiket. Holott a fej leborotválása a világ legegyszerűbb dolga, de mégsem mondta senki, hogy Vince Vaughn vagy Jake Gyllenhaal lenne a legjobb.

    Szóval, még adj két tippet, akiket jónak éreznél, csak képzeld el őket parókában. Mert egy valamit azért sejteni lehetett, hogy jó eséllyel nem a kevés vörös hajú közül fognak választani. (Egyébként kíváncsi vagyok, hogy milyen volt az arány hajszín szerint a castingon.)

    John Kames a Killjoysban tényleg elég belevaló volt, de a Strangerben is jól hozta a figurát.
  • Lapajka
    #2
    Jessica Chastain-t akarom vagy Karen Gillan-t!!!!!!!!!!!!!
  • BrockSamson
    #1
    A Killjoys sorozatban szerintem nagyon jo volt a csaj, ugyhogy en szemely szerint orulok a hirnek.