Szekeres Viktor

Megvan az új Vörös Szonja

A jelek szerint megtalálták Vörös Szonját.

Egy ideig csend honolt a Millennium fantasyjének, a Vörös Szonjának (Red Sonja) az adaptációja kapcsán, és idén februárban kapott új erőre a projekt, amikor kiderült, hogy Tasha Huo írhatja meg a szkriptet, a rendező pedig Joey Soloway lehet. Most pedig a The Hollywood Reporter azt szellőztette meg, hogy a főszereplőt is megtalálták Hannah John-Kamen személyében. A korábban Brigitte Nielsen által alakított karakter eljátszása kapcsán a fejlesztés korai fázisaiban Rose McGowan és Amber Heard neve merült fel.

A kardozós-varázslós történetek főhősnőjét a Conan, a barbár figuráját is kiötlő Robert E. Howard találta ki Roy Thomas és Barry Windsor közreműködésével, az első Vörös Szonja-képregény a Marvel Comics gondozásában 1973-ban jelent meg. Ha a mostani film elkészül, akkor végre a karakter rajongóinak nem kellbeérnie a Dynamite Entertainment pár éve indított képregényével, valamint az 1985-ös filmverzióval, mely a maga idejében 7 millió dolláros bevételével gigantikus bukásnak lett elkönyvelve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #5
    Mi bajod velük, mindkettő gyönyörű, tehetséges, sportolnak, atletikusak, és bizonyítottak már kemény filmekben is... nem kell másfelé nézelődni... ;) XD
    De hogy örülj, akkor mondjuk legyen parókásan, Ruby Rose, Emma Appleton, Gemma Arterton és Christen Stewart...
    Utoljára szerkesztette: Lapajka, 2021.05.06. 19:30:08
  • Zombee #4
    Statham még pofára, alkatra is jó lett volna, meg szerintem sok egyéb szempontból. Vin Diesel-t szerintem senki se gondolta komolyan.
    Mondjuk utólag egyik választás se volt jó, bár ezekkel a forgatókönyvekkel így is, úgy is szar lett volna mindkét Hitman.
    Kár hogy a 80-as évek óta ez a bőrtangás kardozós-baszós fantasy kihalt, szerethető alkotások készültek.
  • kalapos01 #3
    Ennél azért..., csak futja többre, nem? Mármint nyilván ők is jöhetnének, mint jó pár tucat színésznő, de az nem étlap, hogy felsorolod az "összes" vörös hajú színésznőt, akit ismersz. Ez olyan, mint amikor a Hitman kapcsán képesek voltak emberek Vin Dieselt vagy Jason Stathamet emlegetni, a franc sem emlékszik már melyiket. Holott a fej leborotválása a világ legegyszerűbb dolga, de mégsem mondta senki, hogy Vince Vaughn vagy Jake Gyllenhaal lenne a legjobb.

    Szóval, még adj két tippet, akiket jónak éreznél, csak képzeld el őket parókában. Mert egy valamit azért sejteni lehetett, hogy jó eséllyel nem a kevés vörös hajú közül fognak választani. (Egyébként kíváncsi vagyok, hogy milyen volt az arány hajszín szerint a castingon.)

    John Kames a Killjoysban tényleg elég belevaló volt, de a Strangerben is jól hozta a figurát.
  • Lapajka #2
    Jessica Chastain-t akarom vagy Karen Gillan-t!!!!!!!!!!!!!
  • BrockSamson #1
    A Killjoys sorozatban szerintem nagyon jo volt a csaj, ugyhogy en szemely szerint orulok a hirnek.