Days Gone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg erről, ez most jött össze: 90%
Utoljára szerkesztette: coolpet, 2021.11.15. 00:02:51
Battletag: coolpet#2467
Ez amit leírtál értelmetlen. Egy acsit vagy megkapsz vagy nem. Olyan nem létezik hogy xy %-ban kapod. Én látatlanban arra tudok gondolni hogy te arra gondolsz amikor kapsz egy acsit hány % ember teljesítette már.
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.11.13. 08:12:42
A környéken kószáló zozoókat is kiírtottam utánna de semmi effekt.
Mi a gondja?
Jó volt. tetszett.
Annyira, hogy meg is vettem, pedig én aztán nem gyakran veszek játékot.
Most hogy már van alap tapasztalatom, megpróbálom maxra kivinni.
Egy dolog elmaradt amire nem jöttem rá: Menet közben kapok motor skineket. Azt ho llehet rátenni? Mert színezni, festeni lehet, de full designt ráhúzni, azt nem találtam meg hol.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Viszont 1db fecskendő hiáűnyzik a koncentráció csíkhoz.
Nem tudom hol hagyhattam el :) Majd utánnanézek.
how to
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2021.10.30. 15:45:15
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2021.10.30. 15:26:22
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Végigtoltam, folytathatom ahol abbahagytam.
Viszont láttam egy O'Brian videót, na az nekem nem volt meg. Az valami secret ending?
A másiknál viszont vaggy 2 órát ugráltam, motoroztam körbe, de semmi lyuk :( Szerintem történetszál visz majd oda és nyitja ki az egyik kaput. Viszont reggel 8-tól toltam éjjel 1-ig szinte megszakítás nélkül, kicsit pihentetek, majd lesz vele valami :)
Köszi!

Utoljára szerkesztette: coolpet, 2021.10.24. 11:34:40
Vannak helyek, ahova ugratnod kell...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hát van 2 táborom a kráter szigeten, de egyikben sem árulnak jó fegyvereket :(
Legalábbis nekem.
Fegyverfejlesztések nincsenek? 2 fegyvernek volt +1 tárfejlesztés és annyi. Az se itt.
Van 2 NERO létesítmény amibe nem tudok bejutni még. Azegyik egy szigeten van a másik meg valami körbekerített nagy terepen. később lesz elérhető vagy nem veszek észre valamit?
Köszi!
És a játék befejezte (sztori) után is szabadon bejárható a teljes világ, befejezhetők a kihagyott dolgok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elérkeztem arra a pontra, ahol Vas Mike-al megyek délre, de azt írja onnan nincs visszaút.
Vissza tudok jönni még ezek után a táborba? Csak mert nem sok iányzik a lvl3-as szinthez, és megvennék pár dolgot még itt :)
Később még vissza tudok ide jönni?
Köszi!
Már nincsenek küldetések Copelandnál, Tuckernél, és nem tudom felvinni a megbecsülést.
Lassan kifosztok minden autót scrap után, már nincs töltény a rendőrautókban, szóval már csak venni tudok.
Korcsokat irtani nem kifizetődő, nem ad elég lóvét, meg a fülekért a táborokban megbecsülést.
Hogy lehet ezeket a nyersanyagokat pótolni, megbecsülést növelni? Van valami ismétlődő küldi esetleg amit lehet a táboroknak csinálni?
Utoljára szerkesztette: drop, 2021.10.20. 17:03:17
És még a hordairtás után járó dolgok tetszeni fognak
A kérdőjeles dolgok ilyen random valamik én nem foglalkoztam velük
KB hol tartok a Main sztori line-ban, ha épp ott vagyok, hogy piást visszahoztam egy részeg éjszaka után vas Mikehoz, és a kezéhez kell alapanyagokat összeharácsolnom?
Fele? harmada? Mennyi contentre számíthatok még?
Apropó, a POI-k, kék kérdőjelek a mapon amik megjelennek. Sokszor arra veszem az irányt mocival, de 2-3 másodperc után eltűnnek, és nincs ott semmi. Vagyis arrafele, mert ugye nem látom pontosan mit akart jelezni. többször csak 1-2 hulla, esetleg roncs van, vagy egy kis kunyhó némi loot-al meg 3 farkassal. Máskor meg embert tudok szabadítani. Van ebben rendszer vagy valami okosság mire érdemes rámozdulni?
Hát a Copeland-hoz már nem sok kell, és Tuckernél van MG + baszó távcsöves, bár nem tudom hol venném hasznát.
Sörétest valahogy a lőszerkapacitása miatt nem szeretnék, viszont jó lenne valami távcsöves Scar :)
Vas Mike-nál nem látok olyan fegyót ami über lenne. Viszont nála vannak a Moci upgradek későbbre.
Lesz még tábor ezen a 3-on kívül?
Történetben most ott vagyok, hogy meg kell keresnem piást, miután Mike-tól elment egy üveggel :)
Moci fel van fejlesztve Minden upgrade a Lvl 2-es coolpand tábori fejlesztésre, +lvl1 lőszertáska, + lvl3 motor.
Van egy új tábor, Vas Mike tábora. Most vágtuk le Piás kezét :(.
Szóval a kérdés a következő: Ebben Vas Mike táborában is vannak jó cuccok, feljesztések, érdemesebb e inkább ide dolgozni, vagy maxoljam ki a másik 2-t is ha lehet? Tucker egy ellenszenves p1c5@, de ott van az MG.
Másik kérdés: A lőszertáskát a mocin csak a táborban lehet feltölteni? Én nem tudok beletenni skulót ha találok feleslegeset?
Köszi!
Csak sokszor belefutottam olyanokba, hogy utánna fogtam a fejem hogy nem tudtam róla:)
Deus Ex Human revolutiont kieggel 6x toltam végig, ebből 4 stealth walktrought volt.
Azért ott is jól jött a wikipédia, meg a tippek :)
A számszeríj mennyire hasznos? Mert a mesterlövész puskára azt cseréli le.
A crossbow-hoz van valami speckó nyíl, hogy megzavarodnak tőle az emberek, állatok. De annyira nem látom hasznosságát.
A bogyeszokból tudok majd később kraftolni valami hasznos élettölttőt, vagy valamit? Vagy csak maradnak a medkitek fertőtlenítőből és kendőkből?
Köszi!
Hogy lehet jól pénzt keresni? Mert a korcsfülekből az a 3 cent ami jön az semmi :)
XP megint eléggé gyér, ha csak barangolok és öldöklök. Küldikkel meg azért nem akarok futni.
Látom vannak választútas küldik is, pl az elején a temetőből elhozott drog. Copeland avgy Tucker. Mikor odamentem a mocimhoz, már nem tudtam kilépni, szóval odaadtam Tuckernek, hogy jobb fegyókat kaphassak.
Melyikeket hol érdemes?
Még valami: Nero állomásokon és a bázison van fegyverszekrény.
Hogy tudok bele fegyvert tenni, hogy kivehessem?
A növényeket miért látom motorról, és miért nem látom gyalog?
Csak néha néha 1-1 tűnik fel a minimapon.
A másik, hogy amikor lenyomom a középső egeret 'túlélő mód vagy mi', akkor a közeli tárgyakat nem jelöli, a messziket pedig szintén néha csak bizonyos szögből. Miért?
Harmadik: Ha van egy 5+ zozóból álló csoport, mondjuk 20-an, de kicsit szerteszórva, hogy lehet összerántani őket és likvidálni?
Molotovtól csak 1-2 ég el, amit telibetalálok. Csőbomba szintén nem túl hatékony, ha már 1 méterre vannak egymástól. Egyesével kóvel csalogatni meg hosszadalmas :)
Tipp?
Más táborokban nem lehet eladni a füleket? Ott jobb fejlesztések vannak?
Ha kipucoltam az első area-t, és már nincs több küldi, akkor hogy viszem fel lvl2 és 3-ra a tábor 'barátság' vagy mi pontjait, hogy unlockoljam a többi fejlesztést?
Van valami hasznos tanács egy totál kezdőnek? Ne a felénél jöjjek rá, hogy elcseszerintettem a fejlesztést :)
Én is nekiálltam a PC verziónak.
Lennének kérdéseim :)
Pl hogy tudnék több nyersanyagot (ócskavas, kendő, üveg stb) magammal vinni? Látom hogy lezs később egy ilyen perk, de ahhol rohadt sok pont kell, az meg nem gyűlik :)
Az első régiót kipucoltam, most át kellene mennem egy másik helyszínre. Coopland tábora csak 50% a lvl2-es szintig, szóval még kellene gyaknom kicsit.
Milyen képességek lehetnek hasznosak?
Megvan eddig a koncentráció, virágkereső, meg javítás ócskavassal helyszínen.
Egyébként a virágkereső az miért szinte csak motoron látszik? Leszállok, eltűnnek a növények.
Érdemes indent eladni (növények, korcsfülek) vagy később lesz valami értelme, tartsam őket?
Köszi!